Nyheder2. juli 2011

Sarah: Jeg blev mobbet

X Factor-vinderen har haft en hård barndom, men modgangen har gjort hende stærk
X Factor-Sarah er blevet en vinder, efter hun gennem hele sin barndom blev set som en taber
X Factor-Sarah er blevet en vinder, efter hun gennem hele sin barndom blev set som en taber
 Foto: All Over

Det kan være svært for 15-årige Sarah at forstå, at hun bliver kaldt for en sød, sej og supertalentfuld pige, efter hun i år har deltaget i X Factor. Sådan har hun nemlig ikke altid opfattet sig selv.

- Jeg er vant til at være det der nul, som folk ikke vil acceptere. Folk syntes ikke, jeg var okay. Det var bare Sarah, og jeg var bare ingenting og havde kun de venner, jeg havde haft fra børnehaven. Resten var bare sådan nogen, man sagde "hej" til en gang imellem, siger hun i et interview med MSN Starlounge.

Modgangen er i dag blevet vendt til succes for 15-årige Sarah, der ud over at vinde X Factor også vandt sin nuværende kæreste Frederikkes hjerte. Teenageren føler sig klar til at erobre verden og bevise, at et "nul" godt kan ryge til tops. Det har hendes familie dog aldrig tvivlet på.

Læs også: X Factor-Sarah: Kæresten bliver hjemme

- Jeg har altid fået opbakning hjemmefra. Uanset hvor meget jeg blev mobbet, og uanset hvor sur og ked af det jeg var, når jeg kom hjem fra skole, har de altid sagt til mig, at tingene går i orden, fortæller Sarah.

Det unge sangtalent er ikke i tvivl om, hvad familiens støtte har betydet.

- Hvis mine forældre ikke havde været der, havde jeg været et helt andet sted i mit liv - det er jeg ret sikker på … Så havde jeg måske stadig været den der underlige pige fra klassen, siger en eftertænksom Sarah.

Sponsoreret indhold