Sarah Grünewald smider tøjet for godt formål

Sarah Grünewald kan skrive både model, \'Vild med dans\'-vært og skuespiller på CV\'et - og sit kendte ansigt bruger hun ofte i en god sags tjeneste

Sarah Grünewald kan skrive både model, 'Vild med dans'-vært og skuespiller på CV'et - og sit kendte ansigt bruger hun ofte i en god sags tjeneste

Foto: Claus PoulsenI 2013 døde over 1000 mennesker i Bangladesh, fordi den tøjfabrik, de arbejdede på, styrtede sammen.

Og det har fået store dele af modeindustrien til at gå til kamp for bedre arbejdsforhold for de mennesker, som syr vores alles T-shirts, cowboybukser og sneakers.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald til kamp mod minkpels

Den 24. april er således Fashion Revolution Day, og den danske model Sarah Grünewald er en af de personer, som i en ny Youtube-video melder sig ind i kampen for bedre arbejdsforhold for fabriksarbejderne verden over.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald smider tøjet

- Sammen kan vi rydde op i de forfærdelige og unfair arbejdsforhold, der hersker i modeindustrien i dag, lyder beskrivelsen af videoen, der forestiller 31-årige Grünewald og modellen Mads Broberg, der smilende og flirtende klæder hinanden af.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald vil være gravid - NU

De fleste tøjforbrugere, hævder i hvert fald folkene bag Fashion Revolution Day, kender ikke meget til de barske forhold for verdens syersker, og derfor er det vigtigt at sætte fokus på dem.

Over 65 lande har indtil videre tilkendegivet deres støtte til Fashion Revolution Day.

Se videoen med Grünewald og Broberg her.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close