Sarah Grünewald om Claus Elming: Han var en hård negl

Sarah Grünewald har fået ny værtskollega, når hun til efteråret igen er vært på "Vild med dans".

Claus Elming er nemlig blevet byttet ud med Christiane Schaumburg-Müller. 

Selvom Sarah glæder sig til at arbejde sammen med sin nye kollega hver fredag, så kommer hun alligevel til at savne Claus, som hun har været vært sammen med i fem sæsoner. 

- Årh, jeg kommer til at savne Claus' humor. Jeg kommer til at savne vores kemi. Jeg kommer til at savne hans superprofesionelle måde at være på, fortæller Sarah til SE og HØR.

Da Sarah trådte ind på dansegulvet i 2013, syntes hun dog, at Claus var en hård nyser. 

- Jeg har aldrig haft en kollega, jeg har lært så meget af, som jeg har med Claus. Også fordi han har stillet store krav til, hvordan jeg skulle lære tingene ret hurtigt. Jeg syntes, at han var en hård negl i starten, og har også haft mine ture med ham de første par år i "Vild med dans". Men det var simpelthen, fordi han forventede noget af mig. Der blev sat nogle krav til, at jeg skulle gøre mit absolut bedste, og han blev skuffet, hvis jeg ikke gjorde det, fortæller Sarah. 

Det er altså lidt en læremester, som Sarah nu skal sige farvel til. 

36-årige Christiane Schaumburg-Müller glæder sig også til at vende tilbage til dansegulvet i TV2's populære fredagsprogram.

- Altså jeg er så klar til at komme tilbage til "Vild med dans". Jeg glæder mig sindssygt meget, fortæller hun

Se interview med Sarah Grünewald i toppen af artiklen

Mere glitter og glamour

Det er blandt andet ønsket om mere glitter og glamour, der har gjort, at Claus Elming nu bliver byttet ud med Christiane Schaumburg-Müller. 

- I år vil vi gerne prøve noget helt andet og få noget ny energi ind i programmet, fortalte TV2's underholdningschef Thomas Richardt Strøbech tidligere på ugen.

Samtidig takkede han Claus for de mange år på dansegulvet. 

- Det har været nogle rigtigt gode år med Claus. Han vil altid være en del af "Vild med dans"-holdet og "Vild med dans"-historien, sagde Thomas Richardt Strøbech. 

Du kan se flere billeder af Sarah Grünewald i galleriet herunder

Sarah Grünewalds flotte kjoler

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close