Sarah Grünewald: Kæresten var utro

Smukke Sarah Grünewald har ikke altid haft så meget at smile over

Smukke Sarah Grünewald har ikke altid haft så meget at smile over

Foto: Claus PoulsenHver fredag toner Sarah Grünewald smilende og sprudlende frem på skærmen som værtinde i "Vild med dans".

Men selv om livet lige nu smiler tilbage til hende, har det ikke altid set lyst ud.

I et stort interview i Berlingske afslører hun, at hendes kæreste var hende utro, mens hun boede i Paris og arbejdede som model.

- De første par år rejste jeg frem og tilbage mellem København og Paris, for jeg havde svært ved at slippe ham. Han havde købt et rækkehus, som vi skulle bo i sammen, men når jeg kom hjem (...) Der var mange andre kvinder i det rækkehus, end mig, siger Sarah Grünewald til avisen.

Se vores galleri med super sexede Sarah Grünewald

De andre kvinder var ikke kærestens eneste last.

Hans humør svingede hurtigere end pendulet i et kukur og en gang kastede han ifølge Berlingske Sarah Grünewald halvvejs ned ad trappen, for lige efter at diske op med blød musik, kinddans og stearinlys.

TV-godten kalder ham selv for en stjernepsykopat og mener, at forholdet varede fem år for længe.

Og i dag ser Sarah Grünewalds kærlighedsliv heldigvis helt anderledes ud.

Siden foråret har hun dannet par med den noget ældre dj Rasmus Backhaus, og det slår stadig gnister imellem dem. På den gode måde altså.

- Jeg er så sindssygt glad. Helt vildt glad. Jeg har en kæreste, som... vi har så meget respekt for hinanden, siger hun til avisen.

Se hvilken dansk sangerinde, der tilgiver utroskabUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close