Nyheder12. august 2010

Sarah ”Fearrington”: Smuttet fra kæresten

Utroskab ødelagde forholdet, så nu er det planlagte bryllup aflyst, og modelbaben er single igen
Den 28-årige model er single igen, efter hun fandt ud af, at hendes forlovede Jamil Fearrington ikke kunne holde snablen indenbords i selskab med andre kvinder
Den 28-årige model er single igen, efter hun fandt ud af, at hendes forlovede Jamil Fearrington ikke kunne holde snablen indenbords i selskab med andre kvinder
 Foto: Christian Grüner

En af Danmarks lækreste piger er igen fritgående vildt for håbefulde ungersvende.

Læs også: Fearrington: Alle burde se porno

28-årige Sarah Louise Christiansen har efter to års kæresteri og masser af bryllupsplaner pludselig valgt at forlade fodboldspilleren Jamil Fearrington. Som et bevis på sin kærlighed tog hun i sin tid hans navn, allerede før parret blev gift.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/august/sarahftekst1-jpg.jpg


Nu er sarah Louise Christiansen single igen (Foto: christiangruner.com)

Læs også: Droppede Ronaldo

Ifølge SE og HØRs oplysninger skyldes bruddet, at den rappende fodboldspiller ikke har kunnet holde fingrene i ro over for andre piger, men har uddelt både kys, kram og det, der er langt værre til adskillige andre end modelbaben.

Sarah Louise Christiansen, som hun altså nu igen hedder, lægger ikke skjul på, at bruddet er hårdt, og vil ikke kommentere enkeltheder.

- Jeg har tænkt over det nogle uger - om jeg skulle give det en chance. Men betænkningstiden er forbi, siger hun til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/august/fearringtonstekst-jpg.jpg


Sådan så parret ud, da alt stadig var fryd og gammen (Foto: Thomas Laursen)

Læs også: Se hende i bikini

Ifølge MSN Starlounge var det en speciel telefonsamtale, der fik bægeret til at flyde over for den kønne model.

- For halvanden måned siden blev jeg kontaktet af en kvinde, jeg ikke kender, og hun fortalte mig - meget detaljeret - hvad Jamil havde lavet. Det slog mig helt ud, siger brunetten til gossip-siden.

- Vores forhold er slut, bekræfter den flotte pige, som dog stadig agter at bruge ekskærestens efternavn Fearrington i forbindelse med en del af sine forretninger.

Se meget mere til Sarah her

Sponsoreret indhold