Nyheder31. maj 2010

Sarah Fearrington: Forelsket i sin assistent

Da modellen annoncerede efter en hjælpende hånd, fik hun mere end hun havde regnet med
Det er nok ikke opgaver som kaffe-hentning og indkøb, der melder sig på nethinden hos de mange håbefulde ansøgere til assistentjobbet hos Sarah Fearrington
Det er nok ikke opgaver som kaffe-hentning og indkøb, der melder sig på nethinden hos de mange håbefulde ansøgere til assistentjobbet hos Sarah Fearrington
 Foto: SH

Man skal passe på med, hvad man ønsker sig. Det har modellen Sarah Fearrington måtte lære på den hårde måde.

Under et interview med drengerøvsmagasinet M!, kom Fearrington til at nævne, at hun ledte efter en assistent. Det skulle hun aldrig have gjort, for straks efter bladet ramte gaden, væltede det ind med ansøgninger til det eftertragtede job.

Læs også: Hun næsten livet af hende

Spammet med mails

- Det har simpelthen udløst en lavine af mails fra unge mænd fra hele landet, som gerne vil være min assistent. Nogle vil flytte til København for at få jobbet og andre vil opsige deres nuværende stilling, siger Sarah Fearrington til seoghør.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/maj/fearringtinpatekst-jpg.jpg


Det er nok blandt andet et billede som dette, der har sat griller i hovedet på landets unge mænd (Foto: Christian Grüner)

De villige mænd var dog for sent ude, for på det tidspunkt havde brunetten allerede fundet sin nye hjælper.

Læs også: Bob sover mellem hendes stænger...

Kan det hele

- Det fanatstiske ved denne fyr er, at han også er uddannet frisør, make-up-artist og personlig træner, så jeg har bare fået verdens bedste assistent. Jeg er helt forelsket i ham, for han kan ordne mit hår, min make-up og bære både mig og alle mine tunge ting. Det er fantastisk, siger Sarah Fearrington.

Hun afslører i øvrigt, at den nye assistent er til drenge.

- Så jeg kan desværre ikke pudse ham på nogen af mine single veninder, men det gør ikke noget, for så har jeg ham helt for mig selv, slutter godten.

Se meget mere til Sarah Fearrington her

Læs også: Hun hadede sin krop
Sponsoreret indhold