- Sarah er en af de bedste, der nogensinde har været i “Vild med dans”

Foto: Claus Poulsen

Hun har imponeret både dommere og seere med sin dans, når hun uge efter uge træder ud på dansegulvet sammen med Morten Kjeldgaard.

Og nu har hun så også imponeret en tidligere ”Vild med dans”-vinder så meget, at han kalder hende den bedste nydanser, der nogensinde har været i programmet.

For Sarah Mahfoud er ekstremt dygtig, det mener en imponeret Steen Lund.

- Hold nu op, mand! Det, hun leverede i slowfoxen fredag aften, var virkelig, virkelig godt og på et meget højt niveau både hvad angår teknik og udstråling. Sarah er en af de bedste nydansere, der nogensinde har været i 'Vild med dans', og holder hun det niveau, hun har vist hidtil, ender hun som en af de fem bedste i ”Vild med dans”' historie. Hun har det der ekstra, der gør, at hun får dansen helt ind under huden og føler de karakteristika, der er i dansen, siger en imponeret Steen Lund til TV 2.

Men Steen Lund, der vandt ”Vild med dans” sammen med Christina Roslyng i 2006, mener bestemt ikke, at Sarahs dansepartner Morten Kjeldgaard skal hvile på laurbærrene.

- For Morten handler det nu bare om at holde fast, trykke yderligere på og skabe noget selvstændigt og unikt med Sarah. Hun har helt sikkert talentet til det, fortæller Steen til TV 2

Steen Lund vandt "Vild med dans" sammen med Christina Roslyng i 2006. (Foto: All Over)

Se alle billederne fra fredagens "Vild med dans" i galleriet herunder

Vild med dans 14102016

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close