Sara Bro fik hadebeskeder

Sara Bro kunne præsentere sit nye talkshow på DR2, på DRs forårspressemøde d. 16 Januar

Sara Bro kunne præsentere sit nye talkshow på DR2, på DRs forårspressemøde d. 16 Januar

(Foto: Niels S. Andersen)

Der har selvfølgelig også været masser af roser med på vejen, da Sara Bro i december sagde farvel til den populære radiokanal P3 og i stedet hoppede over til DR2.

Det overraskende P3-stop fik dog andre til at juble og derefter skrive grimme ting om Sara Bro, blandt andet inde på EB.dk.

- Lige inden jul, da jeg meldte ud, at jeg stoppede på P3, så jeg, at folk jo gik helt amok i Ekstra Bladets kommentarfelt, fortalte radiodarlingen til B.T. under DR-pressemødet forleden, hvor hendes nye program ”Talkshow med Sara Bro” blev præsenteret.

- Noget af det er meget sjovt, men dem, der bare siger, man er en dum luder, dem skal man ikke lytte til, fortsatte hun.

Man skal altså finde sig i meget, når ens karriere folder sig ud på alskens medier, og de grimme beskeder er ikke noget, den nu tidligere radiovært ikke har oplevet før.

Artiklen fortsættes under billedet... 

Både Sara bro go Huxi Bach får deres eget talkshow på DR i foråret

Sara Bro og Hixi Bach under DR-pressemødet, hvor de præsenterede programmet. Foto: Niels S. Andersen

- Da jeg startede på P3 i 2008, blev mange lyttere rasende. Og jeg fik oprettet fire hadegrupper på Facebook. Der var meget postyr med det, hvor folk skrev 'Sara Bro ud af radioen' og sådan. En af dem beskrev det meget konkret: 'Skrid ud af min radio. Du lyder som Huxi Bach med patter'. Og det tager jeg som et kompliment, sagde hun til avisen.

Huxi Bach, der også har haft sin gang i radioen på P3 og senest Radio24syv, kunne også præsentere et nyt program på gårsdagens pressemøde.

Forhåbentlig får ingen af de to blonde radioikoner hadebeskeder med på vejen, når deres shows går i luften i løbet af foråret. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close