Nyheder13. august 2013

Sara Blædel: Køber luksuslejlighed

Forfatteren Sara Blædel bruger krimikronerne på Østerbro-hybel
https://imgix.seoghoer.dk/media/69415c3f4e62449899151abe288384f0.jpg
 Foto: All Over

Krimidronningen Sara Blædel tjener godt på sine bøger om Louise Rick, og når der står penge på bankbogen skulle noget af det mest fornuftige være at investere dem i mursten.

Forfatteren og gemalen Lars Kirchhoff ejer allerede en villa til 6.400.000 i Virum nord for København, men nu har Sara Blædel købt en lejlighed på det centrale Østerbro i København.

Spændingsskribenten måtte smide 2.795.000 for 113 m2, men så ligger den til gengæld på Rosenvængets Allé, der ifølge ejendomsmægleren er en af de bedste beliggenheder i hele hovedstaden.

Den herskabelige stemning bliver allerede understreget, når man betragter ejendommen udefra. Og indvendigt byder lejligheden på fritlagte bjælker, franske døre og et smukt, mørkt parketgulv som løber igennem hele lejligheden.

Karen Thisted: Skriver ny bog

Der hører hele to gårdmiljøer med stenbelagte stier og sommerblomster til lejligheden, så forfatteren kommer ikke til at mangle en oase at skrive i. Indenfor er de 113 m2 er fordelt på entre, badeværelse, en stor stue, tre værelser og et stilrent køkken med stålelementer.

Nogen kan dog tyde på, at Sara Blædel ikke rigtigt er til stållooket, for på facebook har hun for nyligt efterlyst en håndværker, der kan rive et køkken ned.

Skribenten og husbonden hus i Virum, hvor de bor sammen med Saras teenagesøn, er ikke sat til salg, så det bliver spændede at se, om familien rykker til Østerbro, eller om lejligheden blot er en investering.

Se hvilken TV-kendis, der lige har solgt sin penthouselejlighed

Sponsoreret indhold