Nyheder9. april 2018

Sanne vil have sit eget talkshow

Det er endnu uvist, om Sanne Salomonsen følger med X Factor over på TV 2
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sanne-09042018.jpg
 Foto: All Over Press

X Factor sluttede fredag på Danmarks Radio med sejr til 'Place on earth'.

Sanne Salomonsen havde som den eneste af de tre dommere ingen deltagere i finalen.

Det var hendes første sæson som dommer i det populære underholdningsprogram, mens Thomas Blachman, hvis deltagere vandt den sidste omgang på DR, har været med hele ti af de 11 sæsoner på Danmarks Radio.

Det er endnu uvist, hvem der skal være dommere, når programmet rykker til TV 2.

Blachman og Remee har talt med TV 2 om at flytte over på den delvis reklamerfinansierede kanal, men intet er angiveligt endnu afgjort.

Sanne Salomonsen ville fredag ikke afsløre, om hun er i realitetsforhandlinger med TV 2 om at tage endnu en tjans som dommer.

- Der er nogle bolde i luften, og hvis jeg fik tilbuddet, ville jeg overveje det, for jeg vil gerne lave tv. Det var derfor, jeg sagde ja til at lave X Factor i første omgang, siger hun til BT.

Så vi har næppe set det sidste til hele Danmarks rock-mama på TV-skærmen.

Efter finalen afslørede hun sin 'hemmelige drøm'.

- Jeg har jo en drøm om at få mit eget musikprogram. Mit eget talkshow. Jeg synes det mangler og det skal handle om alle de interessante mennesker og kunstnere, som den danske befolkning i virkeligheden ikke kender. De kender dem kun fra bladene. Ligesom folk har kendt mig i så mange år, så har de nu lært mig lidt at kende gennem X Factor. Og den gave kunne jeg godt tænke mig at formidle videre til danskerne, afslører Sanne Salomonsen over for dr.dk.

Hun er indstillet på, at hun stadig har noget at lære på TV-fronten, inden hun er klar til at springe ud som vært for sit helt eget program. - På et eller andet tidspunkt om nogle år, når jeg er dygtig nok og har prøvet noget mere tv, så kan det være, jeg får det talkshow. Og jeg vil gerne gøre det godt, for der mangler musik på tv. X Factor er selvfølgelig underholdende, og det er fucking fedt. Men der er ikke noget rigtigt musikprogram. Og det arbejder jeg på, at der skal gang i på et tidspunkt. En eller anden dag bliver jeg hørt, siger hun til dr.dk. Både Remee og Thomas Blachman var ellers fyr og flamme, da det sidste år blev afsløret, at Sanne Salomonsen skulle afløse Mette Lindberg som dommer i X Factor. - Jeg synes, det er et fedt træk, hun er jo en legende i Danmark. Med sin rockbaggrund kommer hun musikalsk fra et andet sted end mig og Thomas (Blachman, red.), så jeg forestiller mig, at hun også kommer til at se og gå efter nogle andre ting end os, sagde Remee ved den lejlighed. Meddommer Thomas Blachman pegede på, at det i høj grad også var en fordel for programmet, at der kommer nyt blod til dommerteamet i form af Sanne Salomonsen. - Med al respekt for de andre kvindelige dommere, som jeg har siddet ved det dommerbord med, så har der for mig aldrig været en, som var mere interessant at høre på end Sanne, sagde Blachman og tilføjede: - Hun er hele sit liv blevet bedømt, og nu er hendes tid kommet til måske også at hjælpe andre med sin indsigt. Jeg synes, det er perfekt for hende og perfekt timet, sagde X Factor-veteranen om den nye meddommer. Selv om de således stadig er usikkert, om Sanne Salomonsen får endnu sæson som dommer, så kan danskerne få hende at se live på koncertscenerne, hvor hun fortolker sin egen musik i løbet af 2018. Først skal hun på en akustisk turné i efteråret, og derefter genopstår Anne Linnet Band, hvor Sanne sammen med Anne Linnet og Lis Sørensen blandt andet spiller i Boxen i Herning og i Royal Arena i København.

Sponsoreret indhold