Nyheder27. december 2013

Sanne Salomonsens bor sammen med en anden sangfugl

Se, hvilken kendis rockmama er blevet nabo til
Af af
Sanne Salomonsen har fået en stjerne som underbo
Sanne Salomonsen har fået en stjerne som underbo
 Foto: All Over



Da landets rockdronning for snart et år siden måtte sælge sit 325 kvadratmeter store hus i Charlottenlund, fordi den kriseramte EBH-bank forlangte det, flyttede hun i stedet ind i en 60 kvadratmeter lejlighed på Østerbro i København.

Derfor har rockmoderen tabt sig
- Jeg var dybt ulykkelig over at sælge huset. Det var mit hjem. Mit tempel. Jeg var tryg der og havde oplevet meget i det hus, og var gået meget igennem dér. Min søde gamle mor, der blev syg og døde, mig selv der blev syg og kampen for at komme tilbage. Min søn, der flyttede hjemmefra. Alt lå i det hus. Så det var som at kappe en navlestreng, og det var jeg ked af, siger den stærke sangerinde til BT.

Modig rockmama

Med den nye og noget mindre adresse i København fulgte også en ny nabo, der deler den rødblonde sangerindes musikalske interesse.

- Nu bor jeg med en seng, en sofa, et spisebord og et lille, velfungerende køkken. Mine to hunde kan være der, og jeg kan, og så har jeg børnene lige i nærheden og venner i huset. Jeg har det fint, og så er jeg blevet nabo til Marie Key, der bor i opgangen ved siden af, fortæller hun om sin ny boligsituation.

Sponsoreret indhold