Nyheder17. oktober 2008

Sanne Salomonsen: Udsætter plade

En simpel influenza betyder, at rockmama’en ikke når at gøre sin plade færdig, så den kan komme ud til julesalget
Sanne har haft influenza, så hendes kommende plade er blevet udsat til det nye år
Sanne har haft influenza, så hendes kommende plade er blevet udsat til det nye år
 Foto: All Over

Det hele så ellers ud til at være skemalagt, så Sanne Salomonsen ville være den kunstner de fleste musikelskere ville have liggende under juletræet i år. Singleudspillet Taxa kom i september, og for kun 14 dage siden vendte Sanne hjem fra en arbejdsferie i Portugal, hvor der blev lavet video-optagelser, og så skulle hun nu have været færdig med den sidste mixning af numrene.

Men hendes længe ventede album er nu blevet udsat. Den sidste finpudsning af hendes første dansksprogede album i 12 år er blevet stoppet af en simpel influenza.

- Vi har simpelthen ikke kunnet nå det, vi skulle. Der er ikke andre grunde, siger Katja Lynge fra Sannes pladeselskab Copenhagen Records til BT.

Sanne Salomonsen har ikke lanceret en plade siden The Album i 2005. I foråret 2006 blev hun ramt af en blodprop, der sendte den snart 53-årige sangerinde på lang sygeorlov.

Pladen, der endnu ikke er navngivet, forventes nu at komme i forretningerne i slutningen af januar. Men hvis du ønsker at lytte til singleudspillet, så kan det høres på www.sannesalomonsen.dk.



Sponsoreret indhold