Nyheder18. september 2012

Sanne Salomonsen: Sex med Winding?

”Sjæl i flammer”-sangeren afslører hvor langt ham og rockmama’en har gået sammen
Har rockmama'en mon forført Kasper Winding?
Har rockmama'en mon forført Kasper Winding?
 Foto: All Over

De er begge aktuelle i det populære TV2 program "Toppen af poppen". Der er ingen tvivl om, at der er varme følelser mellem Sanne Salomonsen og Kasper Winding, som har kendt hinanden siden de var 12 og 13 år.

De kalder hinanden skat og søde i et væk. Spørgsmålet er så bare om der nogensinde har været mere end venskabelige følelser imellem de to ikoner. Og i aftenens program hentyder Kasper Winding til, at det godt kunne være tilfældet.

Sanne Salomonsen: Scorer som en mand

- Hun betyder enormt meget. Sanne er et af de få mennesker, jeg kender, som kender ret meget til mig - som selv mine forældre ikke kender. Altså nogle mere frække sider, afslører Kasper Winding og løfter lidt af sløret for, hvad det lige går ud på.

- Vi har haft alle de her ting med drugs (stoffer red.) og sex. Den tur har vi været på parallelt, forklarer han.

Om deres spor nogensinde også rent faktisk har krydset hinanden er lidt mere usikkert. Hitmageren svarer nemlig kryptisk, da han bliver spurgt om hvorvidt han og Sanne Salomonsen nogensinde har dannet par.

Sanne Salomonsen: Forlader Danmark

- Vi har tit sakket om det, griner han mens Sanne Salomonsen ikke har travlt med at skjule, hvad hun føler for Kasper Winding.

- Jeg holder SÅ meget af ham. Jeg elsker ham VIRKELIG højt, forklarer hun til kameraet.

Se det hele i aften klokken 20.00 på TV2.Sponsoreret indhold