Nyheder 14. januar 2009

Sanne Salomonsen: På scenen med sønnen

Sangeren skal optræde sammen med Victor Ray ved DR-showet i Tivoli den 24. januar
Sanne Salomonsen med sønnen Victor Ray
Sanne Salomonsen med sønnen Victor Ray
Foto: All Over

Når hele Danmarks rockmama, Sanne Samomonsen, går på scenen ved det årlige velgørenhedsshow, "Danmarks Indsamling 09", bliver det sammen med hendes guitarspillende søn Victor Ray Salomonsen Ronander.

- Det glæder os utrolig meget, at de vil hjælpe. Jeg tror, det er et dybfølt ønske fra Sanne Salomonsens side om at hjælpe afrikanske familier, så vi også kan prøve at give dem en fremtid, siger DR-redaktør Claus Letort til bt.dk.

Victor Ray er proppet med musikalske gener, og ikke bare fra sin rockende mor. Hans far er den svenske guitarist Mads Ronander, 54, der har spillet med flere danske kunstnere bl.a. Kim Larsen.

- Det er os i DR, der har spurgt, om de havde lyst. I år går indsamlingen til afrikanske familier, og derfor synes vi, at det kunne være godt at se mor og søn optræde på scenen sammen som en familie, forklarer Letort.

Showet, der sendes live lørdag den 24. januar fra Tivolis Koncertsal, er spækket med stjerner, som optræder for den gode sag. Ud over Sanne og Victor Ray, kommer Julie Berthelsen, Basim og Tim Christensen, Carpark North og Ørkenens Sønner.

Igen i år bliver det Mette Walsted Vestergaard og Peter Kær, som skal lede slagets gang og få danskerne til lommerne. DR satser på at overgå sidste års resultat på 66 mio. kroner, der gik til kampen mod børnedødelighed.

Sponsoreret indhold