Nyheder25. januar 2013

Sanne Salomonsen: I stor redningsaktion

Støt rockmamas kamp for vores firbenede venner
Af af
Sanne Salomonsen er en handlekraftig dame.
Sanne Salomonsen er en handlekraftig dame.
 Foto: Thomas LaursenSanne Salomonsen holder af dyr.

Så meget, at hun ikke tøvede et sekund med at handle, da hun hørte om cirka 60 hunde, som levede under kummerlige forhold på en mareridts-kennel ved Haslev.

Sanne Salomonsen: Sælger ud

Allerede tirsdag aften i sidste uge hentede Dyrenes Beskyttelse de første 23 hunde, men da sagen så lørdag kom Sanne Salomonsen for øre, var hun ikke sen til at rykke ud og løskøbe endnu 18 af de svært misrøgtede hunde.

En del af hundene stod ikke til at redde og er derfor blevet aflivet. Resten af hundene bor nu på Roskilde Internat med håb om en bedre fremtid hos nogle kærlige familier.

Sanne Salomonsen: Scorer som en mand

Ifølge Dyrenes Beskyttelse kendte myndighederne til forholdene, men uden at gribe ind.

Uanset om man magter at overtage en hund eller ej, så opfordrer Sanne Salomonsen alle til at støtte Dyrenes Beskyttelse enten med engangsbeløb eller medlemskab. Det kan man gøre ved at kllkke her

- De har fået så mange hunde ind, at de virkelig har brug for økonomisk hjælp til mad og dyrlæger. Alle beløb hjælper, appelerer Sanne Salomonsen overfor Her og Nu.

Man kan læse mere om Roskilde internat her

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2cd7e648e8e046ab9129c72a7f2a072a.jpg


Sanne Salomonsen er en sand dyreven. Her er hun fotograferet med sine to hunde Sullian og Romeo i 2007. (Foto: All Over)

Sanne Salomonsen: Nyt job

Sponsoreret indhold