Nyheder10. september 2009

Sanne Salomonsen: Ærlig og nøgen

Danmarks rockdiva har svært ved at se sig selv på TV
– Jeg vil allerhelst lave TV, der handler om min musik, mit liv eller min livsfilosofi, siger Sanne
– Jeg vil allerhelst lave TV, der handler om min musik, mit liv eller min livsfilosofi, siger Sanne
 Foto: All Over

Det er enhver dansker bekendt, at Sanne Salomonsen fik en blodprop for godt 1 ½ år siden. Alligevel er det den episode, som hun stadig bliver spurgt mest til. Ikke mindst når hun stiller op til TV-interviews og talkshows.

- Hvordan har det været at komme over en blodprop? lyder spørgsmålet.

- Det er det værste ved at være på TV. Og jeg skal svare på 30 sekunder. Det er kraftedeme svært, og det kan ikke blive mere overfladisk, siger hun i Canal Digital Magasinet.

I det hele taget er TV ikke det, der fylder mest i Sannes liv. Hun kan godt lide at se National Geographic Channel, men springer alt over, der har med hospitalsvæsnet at gøre.

- Det repræsenterer noget, som jeg har lagt bag mig, siger hun.

Hendes største selvoplevede TV-optagelse var, da hun spillede sammen med alt, hvad der kunne krybe og gå af dansk rock i Parken i forbindelse med kronprinseparrets bryllup.

- Hvis stemningen fra Parken trængte igennem TV-skærmen, har seerne derude fået en fantastisk oplevelse, siger hun og tilføjer, at hun straks har det sværere, når TV laver dokumentarer om hende.

- Min holdning er, at det skal være meget ærligt og nøgent - ellers skal man lade være med at stille op - men derfor er jeg alligevel altid spændt på, om de viser det fulde billede, når jeg skal se dem, siger Sanne i Canal Digital Magasinet.

Sponsoreret indhold