Nyheder 19. april 2017

Sanne om sin hjerneblødning: Det var en meget hård periode

I 2006 blev Sanne Salomonsen ramt af en hjerneblødning, nu fortæller hun, at hun endelig føler sig ovenpå igen
Foto: All Over Press

I 2006 blev Sanne Salomonsen ramt af en hjerneblødning, men først nu, mere end ti år senere, føler hun, at hun er tilbage på fuld kraft.

Det fortæller hun i et interview med BT.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- For hvert år der er gået, er jeg blevet mere og mere mig selv. Min stemme har fået så meget power. Det havde den bestemt ikke efter min hjerneblødning, fortæller Sanne i interviewet.

Hun fortæller også, hvor svær en periode det var efter hendes sygdomsforløb.

- Efter min sygdom havde jeg en periode, hvor jeg var i tvivl - mærkede præstationsangsten. Man ved, at folk holder øje med en. Kan hun nu synge? Kan hun overhovedet noget? Det har været et pres, fortæller Sanne ærligt til BT.

Sangerinden har da også tidligere været ude og fortælle, at hjerneblødningen førte til, at hun fik en depression.

– Jeg røg i en dyb, dyb depression. Jeg blev asocial, kunne ikke klare flere lyde på én gang, og jeg gik til en psykiater hver 14. dag. Det havde jeg aldrig prøvet før, men de mentalredskaber, som gjorde, at mit liv fungerede fantastisk, før jeg blev syg, de var væk, fortalte Sanne Salomonsen til Søndagsavisen i 2013. Den folkekære rockmama er heldigvis tilbage for fuld styrke nu. Allerede i næste måned kommer hendes 17. studiealbum "Baby Blue". Det udkommer den 5. maj.

Sponsoreret indhold