Nyheder19. november 2013

Sanne og Seebach synger for tyfon-ofre

Flere kunstnere har sagt ja til at spille gratis
https://imgix.seoghoer.dk/media/b49aaaf2a331420f96938a449a3307e8.jpg
 Foto: All OverTim Christensen, Sanne Salomonsen, Rasmus Seebach, Nik & Jay, Shaka Loveless, Annika Aakjær, Ida Gard, Christian Hjelm, Clara Sofie og Klumben & Raske Penge.

Derfor har Sanne Salomonsen tabt sig

Det er bare nogle af de danske kunstnere, der har sagt ja til at spille kvit og frit for at hjælpe de mange millioner mennesker, der er blevet ramt af den voldsomme tyfon i Filippinerne.

Tyfonen, Haiyan, som hærgede landet den 8. november, efterlod kolossal ødelæggelse og har ramt næsten 13 millioner mennesker.
De får nu hjælp af de danske kunstnere.

- Bookingbureauet PDH Music har taget initiativ til at arrangere en støttekoncert og er gået sammen med Plan Danmark samt en lang række musikere om at hjælpe børnene og deres familier i katastrofeområdet, lyder det i en pressemeddelelse.

Alle billetindtægterne går således til Plan Danmarks katastrofeindsats i Filippinerne, når sangerne går på scenen i Store Vega den 1. december.

Se Seeebachs dansefavorit

Billetterne koster 300 kr. + 25,- kr. i gebyr, og kan købes på www.billetlugen.dk - Billetlugen sender også gebyret videre til støttearbejdet. Billetsalget åbner kl 14.00 tirsdag den 19. november.


Sponsoreret indhold