Nyheder26. november 2008

”Sandhedens Time”: Ramis kæreste sagde stop

Han var parat til at fortsætte, men kæresten Line sendte ham ”blikket”, og 27-årige Rami Khazouh parerede ordre og gik hjem med 200.000 kroner
Rami og Line har fået tatoveret datoen for deres forlovelse på deres fod
Rami og Line har fået tatoveret datoen for deres forlovelse på deres fod
 Foto: René Schütze

Efter at have afsløret at han i sin tid stjal penge til stoffer fra forældrenes forretning, og at han ikke kunne drømme om, at donere et organ til sin far, blinkede tallet 200.000 på tavlen bag studievært Lars Hjortshøj. Vvs-lærlingen Rami Khazouh fra Brønderslev var klar til at gamble, men fik øjenkontakt med sin 26-årige kæreste Line Skytte Larsen.

- Det blik hun sendte mig var med "dræberøjne" og en helt klar besked om at stoppe - så det gjorde jeg, siger Rami, der kunne tage hjem til Nordjylland med penge på lommen.

Rami og kæresten Line der har været sammen i otte år, bor sammen i en lille lejlighed i Brønderslev. De var ikke i tvivl da TV3 søgte deltagere til "Sandhedens time" og Line fortæller:

- Da jeg så det sagde jeg til Rami, at han skulle prøve at komme med - et program hvor man skal snakke om sig selv, det er lige ham.
Og Rami skrev med det samme til TV3.

- Jeg tænkte at det var da den nemmeste måde at få lidt penge på, og det viste sig jo også at være rigtigt, siger Rami, der dog ikke er særlig imponeret over, at skulle betale skat af sin gevinst.

- Der bliver jo kun cirka 80.000 tilbage efter skat, siger han med en hovedrysten om gevinsten, der skal bruges til en 12 måneders jordomrejse for ham og Line.
- Så vi bliver nødt til at spare op, før vi kan komme af sted, fortæller Rami, der da også lige skal være færdig med sin vvs-uddannelse først.


Før parret rejser nogen steder, er der også en anden ting der skal overstås - de skal giftes.
I september måned friede Rami til Line der sagde ja. Ramis "afsløringer " på TV har ikke ændret noget, og den 1. august 2009 holder de to et kæmpebryllup med flere hundrede gæster. Lige nu diskuterer de bryllupstøjet. Rami vil gerne være klædt i hvidt, men der trækker Line grænsen.

- Jeg skal være hvid brud, så han må tage en anden farve på - han skal ikke spolere min drøm, siger Line og sender Rami "blikket" - det blik der i aftes hjalp ham til at blive, om ikke 200.000, så 80.000 kroner rigere.

SPØRGSMÅLENE

1. Har du nogensinde strippet et offentligt sted? JA
- I starten af august var vi i Holland for at fiske, og så strippede jeg for Line ved bredden af søen vi fiskede i.
Line siger:
- Jeg husker bedst at han løb nøgen af sted langs søen, så næste gang må han gerne gøre sig lidt mere umage.

2. Ville du ønske, at Line havde været jomfru, da I mødte hinanden? NEJ
- Det ville have været utrolig kedeligt, så jeg er godt tilfreds. Og det er da fair nok - jeg var jo heller ikke selv jomfru da vi mødtes.

3. Gør du grin med din søsters accent, selv om du ved, at det gør hende ked af det? JA
- Det er jo ikke så meget hendes accent, men mere hendes udtale og det at hun nogle gange bytter om på i og e. Så kan jeg godt drille lidt, men hun driller jo også mig - for eksempel driller hun mig når jeg har fuldskæg som nu. Vi driller hinanden venskabeligt, som man gør det i en familie, og så stiller hun høje krav til sig selv ligesom jeg selv gør - så bliver man nok mere irriteret end ked af det, når man hører den samme kommentar for femte gang.

4. Har du flirtet med andre piger, mens du har været kæreste med Line? JA
- Når jeg går i byen er det ikke for at snakke eller drikke øl, det er for at danse. Og jeg danser helst med piger ha, ha. Jeg vil helst danse tæt og danse latin-danse, og så kan der sagtens være lidt flirt med i det, uden det betyder noget. Line og jeg har faktisk gået til dans en sæson, men det var ikke rigtig noget for Line, hun er ikke så vild med at danse som jeg er.

5. Har du nogensinde stjålet værktøj eller reservedele fra det vvs-firma, hvor du er lærling? NEJ
- Det har jeg snakket med rigtig mange om. Er det for eksempel at stjæle, hvis man tager en rawlplug med hjem? Det mener jeg ikke rigtig. Og så har jeg altid haft mit eget værktøj som jeg kører rundt med så…
Men, jeg mødte min chef som havde set spørgsmålet på TV, og han havde været spændt på mit svar.

6. Har du nogensinde påkørt en bil og stukket af uden at efterlade dit navn og telefonnummer? JA
- Det er mange år siden på en P-plads her i Brønderslev, men skrammen var så lille og bilen var ikke ret pæn i forvejen, så jeg tænkte det kunne være lige meget. Jeg kan da umiddelbart komme i tanke om fem skader jeg har lavet på andres biler, men der har jeg altid fået det ordnet som man skal. Første gang jeg lavede en skade var som lærling, hvor jeg blev bedt om at flytte firmabilen. Så sad min sikkerhedssko fast og jeg bakkede lige ind i en anden bil, der lige var kommet fra værksted efter en påkørsel - ejeren var ikke ret imponeret. Til gengæld var firmabilen så grim i forvejen at man ikke kunne se nogen forskel.

7. Synes du, at din ven Jens er overvægtig? JA
- Jens og jeg ligner hinanden af bygning, og vi er begge to lidt småfede og vejer cirka ti kilo for meget. Line tog til Island i tre måneder. Der tabte jeg mig 15 kilo, men dem har jeg fundet igen. Planen er nu, at jeg skal tabe mig fra 92 til 85 kilo. Det er det magiske tal, og der skal jo så være lidt luft til smør og pålægschokolade.

8. Har du, mens du har været kæreste med Line, fået intimmassage på en massageklinik? JA
- Det var på et besøg hos mine fætre i Canada, men det var jo ikke med vilje. Jeg troede jeg skulle have massage for min ømme skulder, og jeg anede ikke var det var, før jeg lå der nøgen - det hjalp heller ikke spor på skulderen. Sådan noget kan jeg ikke gå rundt med, så selvfølgelig fortalte jeg det til Line, da jeg kom hjem.

9. Er du indimellem flov over din etniske baggrund? NEJ
- Jeg kunne ikke huske, hvad jeg havde svaret til løgnedetektoren, men min intuition sagde mig at det var nej, så det blev mit svar. Jeg har altid været den eneste udlænding, hvor jeg er vokset op - i hvert fald ind til 6. klasse. Jeg er nordjyde og meget dansk. Hvorfor skulle jeg være flov? Det havde måske været anderledes, hvis jeg var vokset op et andet sted i Danmark.

10. Er du ked af, at din mor ikke synes, at Line vil blive en god hustru? JA
- Grunden til mit svar er, at dengang Line og jeg flyttede sammen, slog min mors arabiske baggrund rigtig igennem. Line lavede ikke mad, gjorde rent og var huslig på den måde min mor syntes, at hun skulle være det. Selv om Line er blevet bedre, er det mest mig, der er den huslige her, og mor har forstået og accepteret det. Line har så mange andre kvaliteter og hun bliver en god hustru.
Line siger:
- Jeg kan slet ikke være med, når mine veninder brokker sig over, at deres fyre ikke hjælper til med det huslige, sådan er det bare ikke hos os.

11. Er du tilfreds med dit og Lines sexliv? NEJ
- Altså, jeg er nok bare mere sex-lysten end Line er. Vi har været sammen i otte år, og frekvensen er bare en anden end lige da vi havde mødt hinanden. Selvfølgelig vil jeg da gerne have sex hver dag - det vil Line ikke. Det respekterer jeg, og det virker fint. Hvis et forhold ikke fungerer i sengen, så fungerer det heller ikke uden for.

12. Hvis din storesøster Nidal pludselig døde, ville du så tage dig af hendes søn Simon? JA
- For det første er jeg Simons gudfar, og det tager jeg seriøst. For det andet har jeg været med i Simons liv hele vejen. Han er 19 år i dag så han kan godt selv, men har han brug for min hjælp, så er jeg der, det er en helt naturlig ting for mig.

13. Har du i en periode af dit liv været afhængig af speed? JA
- Da jeg var 18-19 år, fik jeg en ny vennekreds. De var ældre end mig og eksperimenterede med stoffer, så det gjorde jeg også. Hver gang vi var til fest tog vi speed, røg hash og sådan noget. Det blev hurtigt til en slags weekend-afhængighed. Så stoppede jeg, men det lykkedes mig kun at få én kammerat med ud af det dårlige miljø. Jeg er sluppet godt fra det, og jeg vil ikke råde nogen til at prøve stoffer, og jeg ved hvad jeg taler om.

14. Respekterer du din far? NEJ
- Det vil jeg ikke tale om, men han har gjort nogle ting som er skyld i det. Vi kan sagtens være i stue sammen og sådan noget, men jeg respekterer ham ikke - og det bliver aldrig anderledes.

15. Har du gentagne gange stjålet penge fra dine forældres pizzeria for at få råd til speed? JA
- Det er jo det med det skidt, at det koster penge. Jeg hjalp til i mine forældres forretning, og det fik jeg mine lommepenge for, og jeg har heller aldrig manglet noget. Det var småbeløb her og der til at betale for stofferne i weekenden. Jeg skammer mig stadig over det, og efter "Sandhedens Time" har jeg snakket med min mor om det og fået sagt undskyld. Det var faktisk en lettelse, da jeg tror det har været min største hemmelighed.

16. Har du udskudt at fri til din kæreste Line, fordi du var usikker på jeres forhold?
- De første par år vi var sammen var alt fint, så begyndte det ligesom at køre i ring, men vi fik talt ud om tingene og i dag er vi rigtig gode til at tale sammen - det er noget vi er blevet med tiden. Vi har jo været sammen i otte år, så det var lige som på tide at fri.
Line siger:
- De otte år er gået meget hurtigt, men hans timing er god, og nu skal det være.

17. Er du forelsket i Line? JA
- Meget. Vi er modsætninger. Line er ikke så disciplineret som jeg - det er ikke fordi Line ikke kan, men for hende kan ting tage laaaang tid. Til gengæld elsker jeg hendes personlighed. Line er kærlig, hun er god ved dyr, og god ved mig - og så ser hun godt ud.

18. (STILLES AF RAMIS SØSTER NIDAL)
Ville du donere et organ til din far, hvis hans liv afhang af det? NEJ
- Det hænger sammen med, at jeg ikke respekterer ham, hvorfor skulle jeg så give ham et organ? Han lever heller ikke for sundt, så han fortjener det sgu ikke - han ville heller aldrig tage imod det.

Sponsoreret indhold