Nyheder9. april 2009

"Sandhedens time": Min tissemand er for lille

Allan er ikke helt tilfreds med sit udstyr, men han vandt 200.000 kroner og beholdt sin kæreste. Læs alle spørgsmål og svar her
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/sandhedens-time/allan-sandhedens-jpg.jpg
 Foto: Niels S. Andersen

Den 23-årige slagteriarbejder fra Søndejylland er godt tilfreds, efter han scorede 200.000 kroner i ærligheds-quizzen på TV3. Allan bevarede roen og stoppede, mens legen var god - eller som han sagde.

- Jeg har 200.000, og jeg har stadig Lene - jeg stopper nu.

Den tidligere autolakerer er glad for, at han sagde stop og ikke gik efter flere penge.

- Jeg ville have sagt det samme for det halve. Pengene falder på et tørt sted for, der er stadig meget ved huset vi skal have lavet færdigt, siger Allan, der sammen med Kæresten Lene er ved at lægge sidste hånd på deres fælles hjem.

Her er Allans spørgsmål og svar:

- Har du dyrket sex med en pige på dine forældres spisebord? JA
- Der er ikke så meget i det. Det er et par år siden, og det var sammen med min daværende kæreste, mens mine forældre og min lillebror lå og sov i værelserne ved siden af.
Lene og jeg kan da også sagtens finde på at gøre det mange andre steder end i sengen - det, tror jeg, er helt normalt.

- Har du flere gange sagt til din kæreste Lene, at du skulle arbejde over, mens du i virkeligheden tog på bar? JA
- Baren ligger lige på vejen hjem fra arbejde, så det var fristende lige at gå ind og få en øl med mine kammerater. Men efter jeg er begyndt at arbejde på natholdet, sker det ikke mere. Til gengæld kommer jeg der i weekenden, hvor jeg arbejder der som bartender.

- Er du tilfreds med størrelsen på din penis? NEJ
- Det er jo ærlig snak. Jeg synes bare godt, den måtte være større, men jeg har faktisk aldrig fået nogen klager over den, så det er nok bare noget i mit hoved.
Den er heller ikke lille i forhold til mange andres - jeg har da set mange, der er meget mindre.
- Det har jeg også, tilføjer kæresten Lene med et grin.

- Vil du gerne have en penisforstørrende operation? JA
- Bare lidt tykkere og lidt længere ville være fint, men jeg er alt for nærig til at ville bruge penge på det, så det skulle kun være, hvis nogen ville forære mig det.
- Ja, jeg skulle altså nok få talt ham fra det. Det er overhovedet ikke nødvendigt - det er noget pjat, indskyder kæresten Lene.

- Har du nogensinde stjålet din mors dankort? JA
- Jeg tænkte,satans også, da spørgsmålet kom, fordi min mor var med. Det ligger en del år tilbage. Jeg hævede 500,- kroner til at gå i byen for, men det skete kun den ene gang - sikkert fordi min mor tilfældigvis skiftede bank lige efter og fik ny pinkode ha, ha. Jeg havde rigtig dårlig samvittighed, for jeg vidste jo godt, at det var noget lort. Heldigvis har min mor bare grinet ad det nu.

- Udnytter du dine forældre økonomisk? JA
- Jeg kan altid komme til mine forældre og få hjælp - så er det lige meget, om det er til narkogæld eller nye vinduer.
- Ikke fordi der er nogen narkogæld, skynder Lene sig at sige.
- Nej, men min far og mor har altid været der for mig - også økonomisk.

- Er du tilfreds med dit og Lenes sexliv? JA
- Det spørgsmål var jeg rigtig glad for, så hele Danmark ikke bare tror, at der er bøvl med mig og min pik. Vores sexliv er rigtig godt, og det har det altid været. Mine makkere klager altid over, at de ikke får noget, men det gør jeg!
I gennemsnit har vi vel sex to gange om dagen, og det betyder noget. Er det på plads, er det godt for forholdet.

- Føler du, at du kan dele dine problemer med din kæreste Lene? NEJ
- Vi snakker bare ikke altid så seriøst, og jeg vil nok også helst klare mine problemer selv.
Lene siger:
- Han burde gøre det alligevel, det er jo lidt underligt, at han ikke vil dele sine problemer med mig.
-Det er rigtigt, siger Allan.
- Jeg vil også prøve at blive bedre til det.

- Har du løjet om, at du selv sagde dit job op som autolakerer, mens du i virkeligheden blev fyret? JA
- Jeg sagde jo nok bare, at jeg var stoppet, fordi det var lidt pinligt at sige, man var blevet fyret. Jeg havde alt for meget om ørerne på det tidspunkt, med hus og alt muligt - jeg var bare kørt træt og kunne til sidst ikke se mig ud af tingene, og så blev jeg bare væk.
Så var det sket, og jeg blev fyret. I virkeligheden var det en kæmpe lettelse, og jeg trives meget bedre nu i mit job på slagteriet. Men jeg har fortrudt ,at jeg ikke afsluttede det ordentligt.

- Har du angivet dine kollegaer på autolakeringsværkstedet for at stjæle? JA
- Det var bare for slemt, så jeg gik til mester og sagde, at de stjal og snød med materialisterne. Det gav en dårlig stemning på værkstedet, men jeg var ligeglad - jeg ville gøre det igen. Til sidst sagde de begge to op. Jeg snakker da med dem ind imellem, og det er o.k. Mester fortjente bare bedre.

- Allans gamle mester kommer ind i studiet og stiller ham spørgsmål 11. -- Har du nogensinde stjålet maling fra mit autolakeringsværksted? JA
- Da mester kom ind, blev jeg meget overrasket ,og lige pludselig var det en meget ubehagelig situation. Men jeg har aldrig taget andet end små portioner maling - aldrig store mængder.
Faktisk fulgtes vi med mester hjem fra optagelsen og var inde at spise sammen, så der er ingen nag overhovedet.

- Føler du, at din lillebror og hans problemer med stoffer har ødelagt meget i jeres familie? JA
- Vi har skændtes meget derhjemme, for der har været rigtig meget bøvl med os knægte. I dag er Brian heldigvis ude af alle sine problemer og har fået styr på det - det går rigtig godt.

- Elsker du stadig din lillebror? JA
- Jeg har været i tvivl, for jeg har hadet ham for det lort, han har lavet, men i dag elsker jeg ham. Vi har aldrig været rigtig tæt, mens vi voksede op. Det bliver langsomt bedre nu.

- Er du stoppet med at tage stoffer? NEJ
- Det sker en gang imellem til fester, at jeg falder i, og jeg kan ikke garantere, at det ikke sker igen. Men det er ikke noget problem.
Jeg går ikke ind for, at det skal lovliggøres, men nogle håndterer det bare bedre end andre. Det er måske lidt dobbeltmoralsk, det ved jeg, og i bund og grund er stoffer noget lort.

- Har du været pusher? JA
- Pusher, synes jeg, er et lidt voldsomt ord at bruge. Men jeg har da købt og så solgt til de venner, jeg var sammen med alligevel.

- Kunne du finde på at pushe stoffer igen? JA
- Det ville være for pengenes skyld. Hvis jeg var virkelig desperat for penge - altså virkelig presset så …
- Men så kunne jeg selvfølgelig også bare spørge mor og far om hjælp, for jeg ved jo godt, at det ville være noget lort med stoffer.

- Synes du, at din ekskæreste Malene er mere lækker end din kæreste Lene? JA
- Der var bare noget med hendes krop, hår og det hele, men det var skidt at skulle sidde foran Lene og sige sådan noget, men jeg var jo nødt til at svare for at få pengene.
Lene siger:
- Jeg er da ligeglad. Hvis hun er så lækker, kan han jo bare smutte …
- Jeg ved, hvordan hun er, og hun er ingen konkurrence for mig.

- Har du været din kæreste Lene utro med din ekskæreste Malene? JA
- Det var lige i starten af mit og Lenes forhold, men den slags er noget lort, fordi det sårer andre - det gør ondt, så det må ikke ske. Så det er jeg holdt op med
Lene siger:
- Det var noget helt andet, end hvis det var i dag - det ville han aldrig slippe af sted med.

Læs mere om Allan og Lene i ugens SE og HØR

Sponsoreret indhold