Nyheder22. oktober 2008

"Sandhedens Time": Jeg var en gris

27-årige Mark Balling chokerede sin mor med sit løsslupne sexliv
Af af
Mark afslørede blandt andet, at han har været sammen med over 80 piger
Mark afslørede blandt andet, at han har været sammen med over 80 piger
 Foto: Niels S. Andersen

Charme, selvtillid og måske lækkert hår. 27-årige Mark Balling chokerede sin mor, da han på TV3 afslørede, at han har haft sex med flere end 80 piger.

- Min mor har da også skældt mig ud. Det går hende faktisk rigtig meget på, at hendes lille søn har været sådan en gris, smiler Mark.

- For 7-8 år siden havde jeg sådan lidt konkurrence med en kammerat om, hvem som havde været sammen med flest, når året var omme. Sådan mest for sportens skyld. Men tallet er altså ikke blevet meget større siden dengang, siger Mark, som i dag har en fast kæreste.

Selv om han i den varme stol hos Lars Hjortshøj slap forholdsvist billigt og charmerende gennem aftenens spørgsmål, så har det ikke været nogen entydig oplevelse at medvirke i det stormombruste program.

Det var en meget sjov oplevelse, og jeg hyggede mig godt i studiet. Jeg kan godt lide at være på. Men jeg ville ikke gøre det igen. Kunne jeg skrue tiden tilbage, så havde jeg ikke gidet deltage, fastslår Mark, som stadig kan blive godt gammeldags irriteret over det spørgsmålet om lillebrors kærester, der sendte ham ud i kulden.

- Ja, for helvede. Selvfølgelig har jeg da set på min lillebrors kærester. Det ligger vel i en mands natur.

Men jeg tænkte kun på at ramme samme svar som løgnedetektoren. Jeg gik helt i sort. Jeg ved ikke hvad der skete. Det var det dummeste spørgsmål at ryge ud på.

Spørgsmål og svar
1.
Har du nogensinde påstået, at dine forældres speedbåd og hund var dine, for at score en pige? JA.
- Det har jeg jo. De havde en fed speedbåd og en dejlig hund. Det var fine score-replikker, men det er altså 4-5 år siden. Nu sejler jeg jo selv.

2.
Tror du, at det sommerhus du bor i, er hjemsøgt af spøgelser? JA.
- Komfur og fjernsyn gik ud og samtidig blev lyset i gangen altså tændt, griner Mark og fortsætter.
---- - Huset er faktisk et dødsbo og jeg tror måske, den tidligere ejer tog livet af sig selv. Jeg har nu ikke set ham gå igen, men der kan pludselig blive utrolig koldt i stuen, selv om der er fuld varme på.
Hele familien griner selvfølgelig af mig og siger, jeg er tosset.

3.
Synes du, at du ser bedre ud end din ven Bo? JA.
- Jamen, det gør jeg! Jeg har også scoret meget mere end han har, smiler Mark og understreger, at han nu har en fast kæreste.


4.
Har du nogensinde kigget på en andens soldats ædlere dele, mens I var i brusebad? JA.
- Det kan du tro, jeg har. Der er da misundelse, hvis én har en større end min. Det er vel en mands natur. Men jeg er nu ikke utilfreds med størrelsen. Jeg har ikke hørt noget brok endnu.

5.
Har du haft sex med flere end 80 piger i dit liv? JA.
- Jeg har været helt vildt god til at score, men min mor blev godt nok noget chokeret. For 7-8 år siden havde jeg sådan lidt konkurrence med en kammerat om, hvem som havde været sammen med flest, når året var omme. Sådan mest for sportens skyld. Dengang var man jo meget glad for piger. Det var bare et nyt hunkønsvæsen hver weekend og endnu sjovere, hvis der var flere samme aften.
Tallet er altså ikke blevet meget større siden dengang. Jeg lever slet ikke på samme måde i dag.
Det var klart det spørgsmål, der rystede min mor mest. hun synes ikke, det var sjovt og kalder mig en gris.
Jeg har bare en god taleevne og charme. Og så er jeg nok god at snakke med - og til at lytte. Det kan pigerne godt lide...

6.
Har du nogensinde sagt til en pige, at du var blevet testet for kønssygdomme, selv om det var løgn? JA.
- Jeg kan huske engang på Marienlyst. Jeg var vel 22 år og pigen ville ikke rigtigt, hvis jeg ikke var testet.
Men jeg er blevet tjekket siden. Jeg går faktisk meget op i at passe på mig selv. Hvis der er noget, jeg er bange for, så er det HIV.
På et tidspunkt var jeg så nervøs, at min læge sagde, jeg skulle tage mig lidt sammen.
Men jeg var da en skidt karl, da jeg var yngre. Også i den retning.


7.
Er du nogle gange bange for din far? JA.
- For år tilbage var jeg. Han har da vist sin magt og talt med store ord. Jeg har også fået en flad. I dag er jeg selvfølgelig ikke bange, men jeg har stor respekt for min far.


8.
Synes du ind imellem, at din bror Niklas er nærig? JA.
- Det kan han godt være, selv om han ikke synes det selv. Det er vel også derfor, han har gjort det så godt. Han har både hus, bil, ting og sager. Der kan jeg godt misunde ham lidt. Jeg er falmiliens sorte får.
Men han lægger ikke selv mærke til det og har også hjulpet mig. Han er min svend og vi har et kanon forhold, siger Mark, som håber på at være udlært som tømrer næste år. Han regner med kortere læretid, da han i forvejen er udlært kleinsmed.


9.
Har din mor og Niklas hjulpet dig med penge, så du kunne betale din gæld til en narkohandler? JA.
- De fik mig væk fra skidtet. Narkohandler er nok så meget sagt, men jeg havde købt både piller, amfetamin og alt muligt af én, som skulle have penge til en anden...
- Jeg var omkring 19 år.
Det var 2000 kroner, som jeg ikke selv kunne skaffe. Jeg havde minus på dankort og alt muligt. De hjalp mig, så vi klarede det på en pæn måde. I dag er jeg langt fra det ræs og har fået et andet liv, men den gang var jeg en rod - slagsmål, småtyverier den slags ting.

10.
Har du nogensinde foreslået en kunde, at du tog en opgave privat, hvorved din arbejdsgiver mistede en ordre? NEJ.
- Den slags gør jeg bare ikke. Jeg er ærligheden selv og har i øvrigt et super godt forhold til min mester. Min arbejdsplads er et rigtig godt sted at være. Men det er også et princip - dén slags gør jeg sgu ikke.


11.
Mener du, at det er i orden at bruge tortur over for en mulig terrorist? JA.
- Er det en terrorist, så er han ude på at ødelægge mig og måske mine børns liv. Er det en mulig terrorist, så er tortur i orden. Jeg ved godt, det er ulovligt, men jeg siger alligevel nej, hvis nogen skulle finde på at sende mig til Afghanistan. Dertil er mit liv for kostbart - og lønnen alt for lille.


12.
Græd du indimellem, mens du var udsendt som soldat? JA.
- Det gjorde jeg sgu. Man savner familie og venner, og vil bare gerne hjem. Især når det hele er en pærevælling og kammeraterne måske ikke lige er i orden. Far har nok ret. Jeg er en hård banan med følelser. Jeg kan både blive sur og tosset, men også ked af det og vise følelser. Hvis jeg har det ad helvede til, så kan jeg godt have brug for at tale med nogle kammerater eller veninder.


13.
Er du muligvis far til det barn, som din gravide veninde Karina bærer? JA.
- Jeg ved det selvfølgelig ikke endnu. Hun har lige født, så på et tidspunkt skal der tages en blodprøve. men jeg har tjekket lidt mere op og regnet tilbage. Jeg tror ikke, det er mig. Jeg var på skiferie. men er barnet mit, så står jeg selvfølgelig ved det. Er man gammel nok til sex, så må man også tage følgerne. Men nu må vi se.14.
Har du nogensinde været seksuelt tiltrukket af en af din brors kærester? NEJ.
- Ja, for helvede. Selvfølgelig har jeg da set på min lillebrors kærester. Det ligger vel i en mands natur.
Men jeg tænkte kun på at ramme samme svar som løgnedetektoren. Jeg gik helt i sort. Jeg ved ikke hvad der skete. Nu skal det hele bare overståes, men det kan virkelig pisse mig af. Det var det dummeste spørgsmål at ryge ud på.

Sponsoreret indhold