Nyheder1. oktober 2008

Sandhedens Time: Jeg er god nok

– Jeg har lagt kriminaliteten bag mig, forklarer 44-årige Flemming Jensen efter sin optræden i den varme stol hos Lars Hjortshøj
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/sandhedens-time/sandhedns-t-flemming1-jpg.jpg
 Foto: Jacob Ljørring

I "Sandhedens Time" får seerne kun et ja eller nej. I denne uge var det 44-årige Flemming Jensen fra Tåstrup, der svedte i stolen foran Lars Hjortshøj, og her kan du læse hans forklaringer på samtlige spørgsmål.

I ugens SE og HØR får du derudover et interview med Flemming, hvor han afslører endnu flere hemmeligheder fra sit spændende liv.

Spørgsmålene

1. Har du engang måtte gemme dig nøgen bag et gardin, fordi din venindes mor kom hjem, mens I havde sex? JA.
- Uhh, jeg var 18 år. Jeg tror aldrig, hun har fået noget at vide. Det var jo min mors veninde. De skulle i byen sammen og jeg havde kærestet lidt med datteren. Det endte med, at vi røg i kassen sammen - og pludselig gik døren op og hendes mor kom hjem.
- Jeg kunne jo ikke ligge nøgen - eller løbe nøgen ud på altanen, så jeg stod i et hjørne bag gardinet med en god morgenpjevert.
Heldigvis var hendes mor træt og gik hurtigt op på 1.sal og i seng, så jeg kunne komme hjem.

2. Har du engang udlånt en ulovlig erhvervet politiuniform til en stripper til hendes show? JA.
- Jeg havde faktisk engang købt to uniformer - og tre politiskilte - på det sorte marked. Samtidig kender jeg en del strippere. Jeg kommer meget på klinikkerne (massage) for at lave alarmsystemer og alle pigerne kender hinanden. Branchen er altså lille indenfor klinikker, strip og escort. En aften ringede en af pigerne. Hun manglede en chauffør. Samtidig havde hun hørt, jeg havde en ægte politiuniform. Hun fik lov at låne den og så kørte vi ellers af sted for at lave en "anholdelse".

3. Har du som fitnestræner nogensinde rørt en kvinde upassende? NEJ.
- Jeg har stor respekt for kunderne og har heller aldrig haft lyst til at være sammen med nogle af dem. Jeg har heller aldrig benyttet mig af jobbet som dørmand til at hive piger med hjem. Så har man bare ekskæresten rendende og ballade næste weekend.
Vennerne blev nok bare lidt overrasket over svaret, fordi jeg har haft mange kærester siden jeg blev skilt, griner Flemming, som har været gift to gange.

4.Har du nogensinde pralet med dine kriminelle handlinger over for dine børn? JA.
- Pralet er nok så meget sagt, men jeg kan da huske nogle sjove episoder. Jeg husker, at en kammerat var blevet stoppet af politiet og havde fået konfiskeret sin ulovlige knallert. Klokken fire om morgenen stod han og bankede på mit vindue - og jeg var altså dybt kriminel den gang.
- Jeg vidste, der stod en gartnerbil med en værktøjskasse på ladet lige i nærheden. Vi lavede et bræk og stjal en motorsav - og så kørte vi op til Hørsholm Politistation. Skuret lå ud til en lille sti, så vi savede simpelthen et stort hul og tog knallerten, smiler Flemming.
En anden anekdote handler om, hvordan han sammen med en flok kammerater bedøvede en vagthund med sin mors stesolider for at stjæle en ølvogn fra et Tuborg depot. Alle øllerne røg dog ud af lastvognen før de nåede at parkere den foran det lokale diskotek.


5. Vil du gerne finde sammen med din ekskone Lotte igen? JA.
- Jamen, jeg har da lyst til hende. Hun er dejlig, og vi har to børn. Vi kan desværre ikke sammen, men jeg holder af hende, og vi har et godt forhold, fortæller Flemming, som i programmet fik at vide, han er svær at leve sammen med af ekskonen.
- Hun vil nok også hellere have en, som arbejder 8 til 16 og så kommer hjem til hende og børnene. Og heller ikke er væk fra fredag til søndag for at gå på jagt i Polen. Jeg var nok for lidt hjemme…

6. Har du nogensinde snydt en ven? JA.
- Mine venner i studiet kendte spørgsmålet på forhånd og ved, at det ikke handlede om dem. Det var fra min tid som kriminel. Jeg opdagede, at mine venner havde snydt mig og gjorde så bare det samme overfor dem. Vi var tre og det var kun mig, som havde kontakten til vores kunde. Så solgte jeg bare varerne for én pris og sagde en mindre pris til dem, når vi skulle dele.


7. Er du tilfreds med størrelsen på din penis? JA.
- Jeg har allerede fået 12 sms'er - hvor stor er din pik egentlig?, griner Flemming.
- I mange år kunne jeg måske godt føle, at jeg var lidt utilfreds, men efterhånden har jeg været sammen med en masse piger, som har været godt tilfredse. Den er helt normal - ikke for lille og ikke for stor. Så jeg ER faktisk helt tilfreds. Hvis pigerne er, så er jeg jo også. Og der har faktisk været ret mange, griner Flemming og henviser blandt andet til, at han i en længere periode har arbejdet på diskotek på Mallorca.8. Har du nogensinde stjålet penge fra et pengeskab? JA.
Allerede i Sandhedens Time, forklarer Flemming, at det handlede om 80.000 kroner.
- Det var fra en bagermester i Hørsholm i 1987. Jeg kendte en, som arbejdede der, så det var slet ikke så svært. Der var masser af fester og nyt tøj.


9. Har du inden for det sidste halve år taget ulovlige hormoner for at få større muskler? JA.
- Jeg skulle prøve det. Jeg har også prøvet det tidligere - for 20 år siden. Der er mange, som tager hormoner alle steder. Jeg har valgt at slappe af med dem nu, men jeg synes, det er helt i orden. Det må være en personlig ting, om man vil tage hormoner.
Jeg skal måske knokle 2-3 år for at tage fem kilo muskler på. Med hormoner tager det tre måneder, og jeg udvikler altså ikke samme aggressivitet, som da jeg var 23 år.


10. Har du nogensinde betalt en kvinde for sex? JA.
- Det er et par år siden. Jeg løb ind i en pige, da jeg var ved at installere videoovervågning på en klinik, Hun er rigtig sød og jeg bagte en uges tid - uden det hjalp.
Men jeg har altså kun betalt én gang og fået sex 20.
Vi ses stadig, men er ikke kærester. Det er kun sex.


11. Kører du hasarderet med dine sønner i bilen? JA
- De har også fart i blodet. Jeg ved godt, at det er farligt, men føler selvfølgelig, at jeg har styr på det. Og det er ikke på små landeveje, men motorveje uden trafik, fortæller Flemming
Han er selv kørt galt tre-fire gange. Han er blandt andet væltet på sin Harley Davidson, blevet påkørt af en taxa og i 2005 faldt han i søvn i bilen på vej hjem fra en jagt i Polen og brækkede ryggen fire steder.


12. Kan du lide din søsters mand?
Her er det, at Flemmings ekskone Charlotte straks trykker på den røde knap.
- Vi havde aftalt før udsendelsen, at hun skulle trykke, hvis det spørgsmål kom.
Jeg er i tvivl om, hvad jeg ville have svaret, men for år tilbage følte jeg bestemt ikke, at han var en del af familien. Han opførte sig både latterligt og dumt overfor min søster, men i dag har han ændret sig meget og forholdet er blevet bedre.


12. Føler du, at din far forsøgte at købe sig til din kærlighed, da du var barn? JA.
- Min far var taxachauffør og kørte om natten. Så kom han hjem og vækkede mig, så jeg kunne komme i skole. Jeg fik en bunke penge, så jeg selv kunne købe mad. Madpakke havde jeg aldrig med hjemmefra.
I dag kan jeg godt se, han bare havde behov for at sove. Vi har det fint, og jeg ved, han elsker mig. men dengang følte jeg, han havde dårlig samvittighed, når han måske gav mig 200 kroner til en tur i Tivoli eller Dyrehavsbakken.


13. Har du nogensinde lagt an på dine venners koner eller kærester? JA.
- Det er en engangshistorie, men der kom faktisk noget ud af det. Jeg skulle køre min kærestes veninde til fest, og så endte det galt. Det er tre år siden nu og ingen ved, hvem det er. Men det var ikke nogen af mine venner i studiet.


14. Har du nogensinde udnyttet din viden om alarmsystemer til at begå kriminalitet? JA.
- Da jeg begyndte i alarmbranchen holdt jeg pause efter et par år, hvor jeg i stedet arbejdede på et lager, Det var lageret for de toldfrie cigaretter til Kastrup lufthavn. Jeg stjal en palle og det blev aldrig opdaget. Men jeg har aldrig brugt min viden i alarmfirmaet til at stjæle.
Jeg kender rigtig mange, som har givet mig rigtig mange tilbud gennem årene, men jeg gider ikke den slags mere.


15. Kan dine venner stole på dig? NEJ.
- I bund og grund kan de. Men når jeg har skullet et eller andet pinligt, så har jeg da sikkert stukket en plade. Så jeg var nødt til at svare sådan. De har da sikkert også gjort det samme, så de blev da ikke forbavsede. Men det er altså småting.
På et tidspunkt troede alle også, at jeg kun tog til Polen for at gå på jagt, men jeg havde faktisk en kæreste - det ragede bare ikke dem derhjemme.


16. Har du nogensinde været voldelig overfor en kæreste? JA.
- Jeg hader det spørgsmål, Det var min første ekskone, da jeg fandt et telefonnummer på en anden gut. Jeg blev temmelig aggressiv, tog fat i armene på hende og ruskede hende for at finde ud af, hvad der skete. Hun blev temmelig rystet, og jeg tog også hårdere fat, end jeg selv havde regnet med.
Men jeg har aldrig slået en pige - jeg er en gentleman.


17. Har dit misbrug af ulovlige hormoner påvirket din seksuelle formåen negativt? NEJ.
- Det var bare så vildt irriterende, at ryge ud på. Der havde lige været tyve minutters pause i optagelserne, hvor jeg var ude af stolen. Jeg havde mistet koncentrationen.
Jeg tænkte på om sexlivet er normalt i dag, og jeg har ikke nogen problemer. Men alle ved da, at man har problemer lige efter, man stopper med hormonerne. Så skal der lige gå en periode, før det er normalt igen.
Efterfølgende kan jeg sagtens se, jeg burde have svaret ja. Det var simpelthen latterligt at ryge ud på det spørgsmål - og alle kunne vist også se, at jeg virkelig følte mig snydt.

Sponsoreret indhold