Nyheder29. oktober 2008

"Sandhedens Time": Fræk fortid

Katja Olsen har engang optrådt nøgen i SE og HØR
Af af
Katja Olsen har en fortid som blandt andet nøgenmodel
Katja Olsen har en fortid som blandt andet nøgenmodel
 Foto: Niels S. Andersen

44-årige Katja Olsen er en dame med fart på. Til daglig knokler hun som rengøringschef og som indretningskonsulent i sit eget In House Design. Men hun har også dyrket amerikanerbiler og er vild med dressurridning.

Og så har hun en fortid som både SE og HØR-pige og topløs trommeslager i det hedengangne Ladybirds. Her får du alle spørgsmål og svar fra denne uges program.

Se Katja Olsen nøgen i ugens SE og HØR.

Spørgsmål 1:
Har du på et tidspunkt overvejet at skifte fornavn og opkalde dig efter en ost. JA
- Det var i tiden med Ladybirds. Jeg ville jo gerne have et kunstnernavn og tænkte på Delise - det er fransk og betyder noget med lækker, skraldgriner Katja, som aldrig gjorde alvor af ideen.


Spørgsmål 2:
Har du optrådt med et topløst rockband? JA.
- Jeg havde været Side 9-pige eller SE og HØR-pige og blev kontaktet om jeg ville være med i Ladybirds.
De synes åbenbart, jeg så dejlig ud. Jeg havde udseendet og ville smide toppen, men jeg havde aldrig spillet trommer. Den gang ville jeg være frisør, men jeg kom aldrig i lære. I stedet blev det til et sjovt år med Ladybirds.
Vi fik mange mærkelige tilbud fra fotografer, og om at gå ud blandt publikum og den slags. Men vi sagde nej. Vi var topløse, men det var kun det, fortæller Katja som optrådte over hele Europa og ikke mindst var et hit i Tyskland og blandt andet ved seksdagesløbende i Munchen.
Og på Cypern var det helt vildt. Vi spillede på Nicosia fodboldstadion for 45.000 - helt udsolgt. Vi var opvarmning, men det var os, publikum ville se.


Spørgsmål 3:
Synes du, at du er den mest sexede blandt dine venner? JA.
- Ved du hvad, jeg havde jo siddet i en løgnedetektor og mine veninder har altså ikke stillet topløse op i et orkester.
De var heller ikke overraskede. Hvis jeg ikke skulle svare sådan, hvem fanden skulle så?


Spørgsmål 4:
Har du nogensinde haft sex, mens andre så på? JA.
- Jeg er ikke til swinger eller noget som helst i den retning. Men jeg har prøvet en trekant én gang - to kvinder og en mand. Vi havde talt om, at det kunne være sjovt at prøve - og lige pludselig var chancen der. Det var sjov og ballade, men er rigtig mange år siden.


5.
Mener du, at mange indvandrere udnytter det danske samfund? JA.
- Jeg er ikke racist. Det er heller ikke nogle af dem, jeg har ansat.
Men andre har altså fået øje på, at de kan tjene på at udnytte systemet og være kriminelle.
Jeg var selvfølgelig bekymret over spørgsmålet, fordi det er ømtåleligt og rører ved nogle ting.Spørgsmål 6:.
Synes du, at din søsters sangtalent er godt nok til en professionel sangkarriere? NEJ.
- Hun er ikke dårlig, dårlig. Hun vil sikkert være god på Damhuskroen med kopinumre - eller hun kunne lave en plade i Japan. Jeg tror bare ikke, hun slår igennem, selv om hun faktisk har været opvarmning for Big Fat Snake.
Jeg skulle jo svare ærligt og hvis folk ikke kan tåle svaret, så skal de ikke spørge.
Min søster er enlig mor til tre og skal vel heller ikke bekymre sig om karriere. Til gengæld er hun meget smuk. Det er et helvede at være i byen med hende.


Spørgsmål 7:
Har du nogensinde fortalt folk at din flade mave skyldes mavebøjninger selvom du egentlig har fået foretaget en kosmetisk operation? JA.
- En lille løgn har man vel lov til, smiler Katja.
Jeg har fået lavet kejsersnit ved alle børnene og selv om jeg er træningsnarkoman, så ville den overskydende hud ikke væk. Når jeg løj, så er det noget med, at det lyder bedre at træne det væk end at betale sig fra det, mener Katja og afslører med et stort grin, at også den flotte barm fik lidt hjælp for et par år siden.
- Jeg havde ikke grimme bryster, men har alligevel fået tre børn. I mit gamle job kaldte de mig drillende Katja Kean - flad mave og store bryster - men det er altså kun almindelig størrelse D.Spørgsmål 8:
Ønsker du at finde sammen med din eksmand Jens igen? JA.
- Jamen altså, det må tiden vise. Vi blev skilt fra hinanden for fire år siden og lige nu bor vi hver for sig.
Både Jens og jeg er enige i, at der skal være kærlighed. Vi vil ikke rende ind i det samme som andre, der bliver ældre, har hus og børn og så bare bliver sammen af den grund. Men muligheden er bestemt ikke lukket.


Spørgsmål 9:
Har du fået penge for at lade dig fotografere uden tøj på? JA.
- Det begyndte med et væddemål om jeg turde. Vi lå nogle tøser på stranden. Der kunne man se det hele, så hvorfor ikke tjene lidt penge, Jeg var vel 18-20 år og det blev bare til tre gange som Side 9 pige og en enkelt gang i SE og HØR (1981). Ellers er jeg ret blufærdig og viser mig ikke frem for hvem som helst.Spørgsmål 10:.
Har du nogensinde simuleret en orgasme for at glæde den mand, du var sammen med? JA.
- Det har alle kvinder sgu' da, griner Katja.
- Jeg tænkte ikke på noget bestemt, men kunne bare huske noget for lang tid siden. Jeg var ung og uerfaren og han måtte gerne tror, det var helt fantastisk.Spørgsmål 11:.
Har du nogensinde løjet om dine kvalifikationer ved en jobsamtale? JA.
- Det er rigtig mange år siden. I dag har jeg så mange kurser, at det slet ikke er nødvendigt. Jeg husker, da jeg skulle ind i branchen og blev spurgt om jeg havde gjort rent før. Selvfølgelig svarede jeg ja, -det kan enhver idiot vel finde ud af, griner Katja som i dag er mellemleder for 60 ansatte i rengøringsbranchen. Derudover er hun indretningskonsulent i sit eget In House Design.Spørgsmål 12.
Er du et egoistisk menneske? JA.
- Er vi ikke alle sammen det. For eksempel i sport! Jeg duer ikke til holdsport. Jeg hader at tabe. Og især, hvis det er på grund af andre. Det samme gælder med biler. jeg kører helst selv - og så kører jeg både stærkt og råddent.Spørgsmål 13:.
Ville du lade din mor bo hos dig, hvis hun ikke havde noget sted at bo? JA.
- Selvfølgelig - bare ikke for lang tid. Min mor er min mor og det accepterer jeg, men så er der ikke mere i det. Hun var enlig og arbejdede i treholdsskift på Carlsberg og fik nok mange øl uden at være alkoholiker.
Min mor ville være den glade giver, hvis naboens hus brændte ned. Så ville hun invitere alle til at bo hos sig. Jeg har nok arvet lidt. jeg er ikke nærig.


Spørgsmål 14:.
Har du stadig sex med din eksmand Jens?JA.
- Jeg skal jo bruge noget! Katja knækker sammen af grin.
Det er måske noget rod og lidt svært, når vi har børn sammen. Men vi er venner. Vi er sammen, men bor ikke sammen. Jeg betragter mig ikke som single.Spørgsmål 15:
Har du nogensinde løjet for din chef? JA.
- Ja, den var svær. Hvem har ikke det. Det er mange år siden og jeg har ikke længere det behov. Jeg arbejder 50-60 timer om ugen og skal bare sige, hvis jeg har brug for en fridag. Men tidligere kunne man måske godt sige, man skulle til tandlæge, hvis man lige havde brug for at gå tidligere. Selv om det måske er 20 år siden, så var jeg nødt til at svare sådan.


Spørgsmål 16:
Var du din eksmand Jess utro, mens I var gift? JA
- Vores ægteskab var i forvejen ved at være i opløsning, Vi havde allerede besluttet at sælge huset, men boede sammen. Vi havde været sammen, siden vi var 14 år og var og stille og roligt vokset fra hinanden. Men ellers er jeg bestemt ikke til utroskab. Derfor gik jeg også - det ville jeg ikke byde nogen.


Spørgsmål 17:
Ville du donere et organ til din far, hvis hans liv afhang af det? NEJ.
- Forklaringen er lige til. Min far er så syg, at et organ ikke ville forlænge noget som helst, siger Katja.
Hun er datter af Bjørn Andersen fra de legendariske De Vilde Engle, som for få uger siden i SE og HØR fortalte om sin svære sukkersyge og de mange alvorlige følgesygdomme.
- Hvis han var sund og rask, så var det en anden snak, men det var der ikke tid til at forklare i programmet.
Jeg ser ham ikke så meget, Han har haft fart på hele sit liv og mine forældre blev skilt, da jeg var helt lille. Men vi mødes da hos min mor, og han har også ringet og hørt om programmet.
Jeg husker første gang, jeg selv ringede til ham og han sagde: Heidi - hvem Heidi? smiler Katja, som er født Katja Heidi Andersen, men siden giftede sig til Olsen.


Spørgsmål 18:
Er du flov over, at din lillebror er udviklingshæmmet? RØD KNAP.
- Den var svær. Da min mor fik ham var jeg ikke så gammel og nok lidt flov over, at han var mongol. Som yngre var det nok ikke så fedt. Men i dag er det fuldstændig irrelevant og lige meget. Men igen var det et spørgsmål om løgnedetektoren og det kunne de andre godt se. Jeg var meget i tvivl og i vildrede. Det var nærmest fifty-fifty, mener Katja, som blev reddet af eksmandens tryk på den røde knap.Spørgsmål 18:
Har du som voksen nogensinde stjålet noget?
- Jeg går jo ikke og stjæler med mine veninder i forretningerne, men måske har man taget en blok, eller en kuglepen. Har man taget én gul seddel, så gælder det. Men jeg stjæler altså ikke, siger Katja, som allerede hjemmefra havde besluttet at stoppe på de 200.000 kroner.

Sponsoreret indhold