Nyheder24. september 2008

"Sandhedens Time": Damper med sex

27-årige Louise Busk fortalte om partnerbytte og fremmede mænd i sengen - og afslører over for SE og HØR, at hun også er til pige-sex
Af af
Louise og Kim har et vildt sexliv, det aflørede hun i "Sandhedens Time"
Louise og Kim har et vildt sexliv, det aflørede hun i "Sandhedens Time"
 Foto: Thomas Laursen

Der er sikkert mange af de mandlige seere, som sender en misundelig tanke til 31-årige Kim efter hans kæreste Louise Busks optræden i denne uges "Sandhedens Time".

Lars Hjortshøjs briller duggede, da Louise for åben skærm afslørede parrets dampende sex-liv.

Frække telefonsexlinjer, sex med fremmede mænd og partnerbytte var blot nogle af ingredienserne i den hotte udsendelse, hvor de fleste spørgsmål bliver besvaret udelukkende med et ja eller et nej. Her kan du læse Louise og Kims personlige kommentarer til samtlige spørgsmål.

Læs flere af Louises afsløringer i SE og HØR

1
Har du ringet til sextelefonlinjer og givet din bror skylden, da jeres mor opdagede det? JA.
- Det var sammen med min lillesøster Winnie. Vi gik i ungdomsklub og jeg var vel 12 år. Jeg kan ikke huske om vi sagde noget - eller bare lavede lyde.

2
Skammer du dig over din lillesøster Winnie, fordi du synes, at der er ulækkert i hendes hjem? JA.
- Det var da et af de spørgsmål, jeg gerne ville have undgået. Det er ikke rart, at min søster skal udstilles. Det har jeg det dårligt med. TV3 spurgte om hun ville komme i studiet og stille spørgsmålet. Dét sagde hun nej til, forklarer Louise.
- Det er bare fordi, du selv er meget pertentlig - og hun måske har det lidt rodet, forsøger Kim.
- Jeg tror da, hun bli'r ked af det, men håber, vi er gode venner alligevel. Ellers skal vi altså nok blive det igen. (Louise)

3
Tjekker du nogen gange din kæreste Kims sms'er? JA.
- Jeg kan ikke lade være. Du gør det også med mine. (Louise)
- Vi har vel lidt carte blanche, selv om vi ikke har mistanke om noget. Jeg har også en forhistorie, hvor jeg har kvajet mig i et forhold med lidt overlap.
Louise har ikke grund til at være nervøs, men jeg forstår hende. (Kim)

4
Synes du, at mørklødede mænd er mere seksuelt attraktive end andre mænd? JA.
- Er det ikke meget normalt. Jeg synes bare, at mørk hud er pænt. Og så er jeg helt vild med grønne øjne. Det har Kim altså også, smiler Louise.

5
Mødes du og din kæreste Kim med andre par, som I har sex med? JA.
- Min veninde vidste heller ikke noget. Mia er sådan en bly viol. Det er langt fra hendes verden, griner Louise om venindens lamslåede ansigtsudtryk i gårdsdagens "Sandhedens Time".
- Hun var lidt i chok, men har taget det pænt. Vi er stadig veninder.
- Swingerklubber har aldrig sagt os noget. Jeg vil selv bestemme, hvem som skal se mig have sex - og hvem, jeg selv gider kigge på, forklarer Louise.

6
Har du nogensinde snydt dig igennem en uddannelse? JA.
- Altså, det gik bare lidt nemt. Jeg har da uddannelsen. Det var Den fri ungdomsuddannelse og betyder vist ikke så meget. Jeg skulle sy en kjole, men det havde en veninde allerede gjort. (Louise)
- Du er bare skidesmart! (Kim)

7
Har du nogensinde haft sex med en af dine veninders kæreste? NEJ.
- Jeg ville aldrig bedrage dem, griner Louise og fortsætter:
- Der har heller ikke været nogle, jeg ville ha'

8
Har du nogensinde været seksuelt tiltrukket af dine veninder? JA.
- Jeg har da haft lyst til at være sammen, men det er aldrig blevet til mere end lidt kysseri eller at gramse lidt. (Louise)
- Det er helt fint. Det er vel de fleste mænds vildeste drøm. (Kim)
- Jeg har faktisk realiseret det med et par gamle veninder. Jeg har været alene sammen med en pige mange gange, fortæller Louise og understreger, at det ikke er Mia fra TV3s udsendelse.

9
Har din kæreste Kim nogensinde overtrådt dine seksuelle grænser. JA.
- Det var lidt tilfældigt. Louise kan godt lide, at jeg har lidt fat om hendes hals. Blidt altså - ikke noget med dominans eller sådan noget. Men så tog det overhånd, fordi hun tidligere har haft en dårlig oplevelse med en kæreste, som var gal i skralden, fortæller Kim, som lige sank en ekstra gang, da Lars Hjortshøj stillede spørgsmålet.
- Men vi er ikke til SM - ud over et klap i måsen selvfølgelig. (Louise)

10
Er Kim den lækreste fyr du har været sammen med? NEJ
- Hvad gør det. Han er god i køkkenet, smiler Louise og forklarer, at en tidligere kæreste lignede Enrique Iglesias.
- Det er fint nok, når det går på udseendet. Jeg er vel den mest attraktive - ellers var Louise nok ikke sammen med mig.

11
Har du løjet over for din læge om, at du havde et seksuelt problem for at få det offentlige til at betale for en operation af dine kønsdele? JA.
- Det er altså lidt sjovt, Efter optagelserne kom en ung mand og spurgte om jeg har fået en kønsskifteoperation. Dét håber jeg altså ikke, at andre tror, klukker Louise. Hun fik i stedet opereret skamlæberne mindre, fordi hun synes de var grimme, men fortalte lægen, at det gjorde ondt, når hun cyklede, tissede og havde sex. Han fik "hele svineriet", som hun udtrykker det.

12
Føler du dig undrlegen i forhold til din kæreste? JA.
- Jamen, det er jo fordi, han er så klog. Alle de fremmedord. Nogen gange siger jeg bare: Hva' faen snakker du om - jeg har ikke nogen ordbog, ler Louise.
- Jeg er godt klar over, at nogle opfatter mig som selvfed og opblæst, men jeg vinder altså ved nærmere bekendtskab. Min far gik meget op i sprog og det har jeg taget til mig. (Kim)

13
Har du nogensinde skåret dig i armen for at få en kæreste tilbage? JA.
- Det var i december 2006 - lige før jeg mødte Kim.
- Jeg pressede en saks lidt ned, så der kom blod. Jeg havde så ondt af mig selv og troede det hjalp - han blev da også en uge mere, smiler Louise.

14
Stoler du på din kæreste Kim? NEJ.
- Jeg turde ikke svare ja, når jeg også havde afsløret, at jeg tjekker hans sms'er. (Louise)
- Louise har oplevet så meget, at hun ikke stoler blindt på nogen, men det er ikke noget dominerende i vores forhold. Sådan er det bare. (Kim)

15
Har du på din kæreste Kim's opfordring haft sex med en fremmed, som han tog med hjem? JA.
- Jeg havde været i jylland og vidste godt, der var en overraskelse, når jeg kom hjem, fniser Louise.
- Jeg havde fundet én på nettet som var fornuftig og ikke lignede Quasimodo.
Det var en helt almindelig aften. Vi fik lidt god mad og så gik vi ind i soveværelset og jeg var lidt god ved hende. Hun havde bind for øjnene og jeg havde givet ham nøgler og instrueret ham, hvornår han skulle komme ind, griner Kim, mens Louise ser salig ud ved tanken.
- Det var spændende og sjovt. Vi havde jo luftet fantasien før. Og så var han rent faktisk mørklødet, hygger hun.

16
Har du været din kæreste Kim utro? NEJ.
- Det har jeg heller ikke. Jeg har måske været det før, men aldrig med Kim. (Louise)
- Det har vi tilgode. Vi gør det sammen og fælles. Det er ligesom vores legetøj. (Kim)

17
Er du et ærligt menneske? NEJ
- Det er jeg ikke. Det ville være åndsvagt at sige, når jeg læser Kim's sms'er og har snydt med min uddannelse. Jeg var nødt til at svare nej, men jeg er ikke nogen kæmpe løgner. Og jeg kan altså sagtens holde på en hemmelighed. Jeg håber da, folk kan forstå, at man sagtens kan stole på mig. Det vil mine veninder også sige. (Louise)
- I bund og grund, hvem er så 100 % ærlige. (Louise)

18
Skammer du dig over din mor?
Det var spørgsmålet om mor Lisa, der straks fik storesøster Lenette til at trykke på dødemandsknappen.
- Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg ville have svaret. Det er både det ene og det andet. Og jeg vil også gerne beskytte min mor.
Det var et svært spørgsmål og faktisk ret ubehageligt.
Men mor har taget det pænt, selv om hun nok ikke syntes, det var et fedt spørgsmål.

18
Synes du, din far svigtede dig, da du var barn? JA.
- Mine forældre blev skilt, da jeg var lille. Min far fik storesøster, mens jeg blev hos mor og min stedfar. De har begge prøvet at forklare, men siger ikke det samme, så jeg ved ikke, hvad der passer. Jeg svarede bare ud fra mine følelser. Jeg så ham sjældent i min barndom og savnede en fødselsdags- eller julegave. Det er bestemt ikke sådan, at jeg hader ham. Vi har det fint og jeg taler meget med min storesøster, men han deltog bare ikke i min barndom.

Sponsoreret indhold