Nyheder2. april 2009

"Sandhedens time": Biseksuelle Robert havde en vild ungdom

Den 35-årige kok mangler altid penge, derfor begik han checkfalskneri og rambuktyveri. Læs alle spørgsmålene og hans kommentarer til sine svar
Desværre for Robert blev det ikke til den helt store pengepræmie
Desværre for Robert blev det ikke til den helt store pengepræmie
 Foto: TV3

Robert Rose fra København svarede falsk på det 17. spørgsmål i "Sandhedens time" og vandt 25.000 kroner.

Kort efter optagelserne til programmet tog Robert på en måneds ferie i Australien. Derfor har han endnu ikke fået talt ud med sine venner og familie om de hemmeligheder, der kom frem, da han sad i den varme stol.

Vi gav Robert mulighed for at uddybe sine svar:

1) Har du op til flere gange pjækket fra dit arbejde på grund af tømmermænd? JA
Det er sket et par gange, efter at jeg har været i byen aftenen før. Så har jeg tænkt: fuck det. Men det er altså ikke noget, jeg dyrker.

2) Har du tungekysset med tre forskellige piger inden for halvanden time? JA
Det var faktisk inden for kortere tid - tre kvarter tror jeg. Vi var til en fest med tre friske tøser, hvor den ene var interesseret i mig, og jeg var vild med en anden. Vi havde fået meget at drikke, og så udviklede det sig bare.

3) Har du haft sex, mens andre så på? JA
Det var efter en 30-års fødselsdag, hvor jeg tog hjem med en pige. Min kammerat og hans kæreste tog også med. Jeg husker ikke detaljerne, men jeg havde i hvert fald sex med pigen på en sofa, mens de andre to også var der.

4) Stikker du indimellem af fra dine venner, når I er i byen for at gå på bøssebar? NEJ
Jeg tror det spørgsmål blev stillet, fordi en af mine kammerater har fået en god idé. Jeg ved ikke helt, hvor det stammer fra.

5) Synes du, at danskere er racister? NEJ
Fordi jeg er mulat, er det et meget nærliggende spørgsmål. Men, nej, jeg synes ikke danskere er racister. Da jeg var teenager, har jeg oplevet, at folk har sagt grimme ting til mig, men det har jeg nok selv været ude om.

6) Fortryder du, at du aldrig fik talt ud med din far, inden han døde? JA
Helt klart, det gør jeg. Det gik hurtigt, da han døde af kræft for to år siden. Jeg ville gerne have snakket med ham om hans liv, og derved fået noget at vide om, hvem jeg er, og hvor jeg kommer fra. Det er en far/søn-ting. Han var i militæret i USA i 20 år, og det har vi aldrig rigtig snakket om.

7) Har du siddet i fængsel for besiddelse af hash? JA
Det var ikke et uheld. Det var i 1996, da jeg var på Istedgade med en veninde. Vi skulle have noget rygertjald - det var sjovt og cool. Jeg sad inde 12 dage og fik en bøde. Den betalte jeg ikke og måtte så sidde to dage ekstra i Vestre Fængsel.

8) Har du begået checkfalskneri? JA
En af mine venner havde fået fat i nogle checkhæfter, som vi udfyldte med mindre beløb - 100 kroner og 500 kroner - og gik ned og hævede dem i banken. Jeg blev snuppet, fordi vi var blevet filmet af et sikkerhedskamera i banken.
Jeg var 21 år gammel, havde min egen lejlighed og ingen penge. Det hele var fucked up, og det kunne være fedt at få nogle lette penge.

9) Har du begået rambuktyveri? JA
Igen - mangel på penge. Det er åbenbart et tema i mit liv. En af mine venner havde fået fat i en bil, som vi bakkede ind i en tøjbutik med dyre mærkevarer. Da vi kom væk og steg ud af bilen, opdagede vi, at der lå et stykke glas på bagruden. Det var fra butikken, hvor alle kreditkortskiltene og butikkens åbningstider stod på. Det var ret afslørende, men vi er endnu ikke blevet taget for det.

10) Har du begået væbnet bankrøveri? NEJ
Jeg tror, der blev fisket efter at gøre tingene endnu værre. Men, nej, det har jeg altså ikke. Jeg har aldrig overvejet det og vil aldrig komme til at gøre det.

11) Synes du, at din mor burde have forladt din far? JA
Jeg ved ikke, hvordan andre har det med deres forældre, men som barn voksede jeg op med, at mine forældre skændtes. Så det er vel meget naturligt at tænke, at de nok havde haft det bedre, hvis de var gået fra hinanden. Mere er der egentlig ikke i det.

12) Har du tungekysset med flere mænd? JA
Men ikke med ret mange. Det huer mig som sådan ikke, men jeg er tiltrukket af nogle mænd, fordi jeg synes de er flotte og frække. Det er aldrig mig, som tager initiativet, men hvis en mand er interesseret i mig, siger jeg ikke nej.

13) Har du været seksuelt sammen med en mand? JA
Det er svært at definere, hvad det at være seksuelt sammen med en mand indebærer. Jeg har aldrig været i seng med en mand. Jeg synes mænd er flotte, men jeg har ikke lyst til at kneppe dem, og jeg har ikke lyst til at blive kneppet.

14) Har du nogensinde haft en seksuel fantasi om din ven Tim? JA
Tim var med i sofaen i studiet, men jeg har ikke fået snakket med ham om det. Men jeg tror, han har det o.k. med det. Vi har kendt hinanden i ti år. Jeg tror han har haft en fornemmelse af, at jeg synes, han er fræk og pæn.

15) Fortryder du dine kriminelle handlinger? NEJ
Alt det, man laver i livet, er med til at gøre én til den, man er. Derfor fortryder jeg ikke min fortid. Jeg har mødt nogle dejlige mennesker, og fortryder ikke noget. Jeg har heller ikke gjort nogen fortræd - checkfalskneriet og rambuktyveriet er kun gået ud over mig selv, og jeg har afsonet min straf.

16) Føler du, at din mor svigtede dig som barn? NEJ - FALSK
Jeg har fået røv for det fra alle, jeg kender. Der skulle jeg jo bare have svaret ja, for alle vil jo på en eller anden måde kunne svare ja til, at de har følt sig svigtet som barn. Enten, at de ikke fik den is, de gerne ville have eller noget større. Men jeg tænkte, da jeg sad i studiet, at jeg egentlig havde haft et meget godt liv og fået lov til det, jeg ville. Min underbevidsthed havde åbenbart nogle andre forestillinger om min barndom.

Læs hele interviewet med Robert i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold