Nyheder23. maj 2023

Sam Fender aflyser NorthSide-koncert: NorthSide henter Hans Philip ind som erstatning

Ukendt Kunstner har næsten lige meldt deres tilbagevending til dansk musik, men nu skal den ene del af duoen optræde alene til NorthSide
Hans Philip har netop udgivet et album sammen med "Ukendt Kunstner"-makkeren Jens Ole McCoy, men om lidt mere end en uges tid skal Hans Philip performe under eget kunsternavn på NorthSide.
Hans Philip har netop udgivet et album sammen med "Ukendt Kunstner"-makkeren Jens Ole McCoy, men om lidt mere end en uges tid skal Hans Philip performe under eget kunsternavn på NorthSide.
 Foto: Foto. Peter Grosen

”Dansktop” har nedlagt samtlige hitlister på diverse streamingtjenester.

Ukendt Kunstners comeback til dansk musik tog de danske lyttere med storm og endnu bedre nyheder var der til Roskilde Festival-gæsterne da det kom frem, at duoen skal lukke dette års festival.

Men helt slut er det ikke for Hans Philips karriere som ene mand, da han meget snart skal spille på en af Danmarks største festivaler.

På Instagram fortæller NorthSide nemlig at et af hovednavnene til i år, Sam Fender, er blevet nødt til at aflyse sin koncert på NorthSide på grund af logistiske udfordringer.

Der er kun lidt mere end en uge til, at dette års NorthSide finder sted, og derfor har festivalen også reageret hurtigt for at finde afløseren.

Hans Philip har nemlig sagt ”ja tak” til at overtage Sam Fenders plads, og dermed kan NorthSide-gæsterne glæde sig til at opleve ”Dagdrøm”, ”Drenge & Piger” og meget mere live.

Om den danske kunstner tager en ”plus en” med må tiden vise.

Han er i hvert fald sat til at spille torsdag den 1. juni klokken 21.45 på ECHO-scenen.

Når NorthSide finder sted den 1. til 3. juni skal blandt andet danske navne som Tobias Rahim, Nik & Jay og Lukas Graham også optræde, imens de internationale navne byder på kunstnere som Anderson Paak, Muse og Little Simz.

Sponsoreret indhold