Nyheder 19. december 2017

Sæt kryds i kalenderen - nu vender 'Badehotellet' tilbage

Så er premieredatoen for 'Badehotellet' fastlagt
Foto: All Over Press

Så kan du godt begynde at glæde dig.

Og tænke over, hvad du skal spise ungerne derhjemme af med mandag den 12. februar 2018, så de er mætte og veltilpasse og holder nogenlunde mund fra klokken 20.00 og en time frem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For den dag på det tidspunkt blænder TV 2 op for et af de senere års største TV-succeser - 'Badehotellet', om Andersens Badehotel ved Vesterhavet.

Vi skal i gang med femte sæson af den længe ventede serie, der er skrevet af forfatterparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe.

Og parret har skruet en TV-serie sammen, der i den grad har fået danskerne til at bænke sig foran skærmen.

Serien havde premiere i 2013.

Det begyndte med halvdårlige anmeldelser og en direkte sammenligning med DR's daværende søndagsserie 'Arvingerne' faldt i første omgang ud til DR-seriens fordel.

Men Badehotellet fik langsomt og stabilt fat i danskerne og nåede i tredje sæson helt op på 1,6 millioner seere.

Andersens Badehotel ligger ved Vesterhavet i Jylland, men langt de fleste af optagelser bliver lavet i det mere grå Albertslund vest for København, hvor 200 stærke lamper får det til at se ud som om, at solen altid skinner kraftigt på hotellet, hvor mange dramaer og intriger udspiller sig.

Hos TV 2 ser man frem til igen at glæde danskerne med 'Badehotellet'.

- Vi glæder os til at samle alle danskere til endnu en forrygende sæson, så vi midt i den kolde vintertid kan tænde for solen, male bønner til en god kop kaffe og tjekke ind på 'Badehotellet' sammen med de gæster, som vi elsker at være i selskab med, siger Lotte Lindegaard, kanalchef på TV 2 til tv2.dk.

Galleri med billeder fra 'Badehotellet':

Billeder fra Badehotellet

Test din viden om 'Badehotellet':

Sponsoreret indhold