Nyheder24. februar 2022

Sælger for millioner: Tim Christensen får fuld pris for penthouse

Musikeren har lynhurtigt fundet de rigtige købere på det rigtige tidspunkt og til den helt rigtige pris
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/foto_-_lars_gundersen_adam_scnhack.jpg
 Foto: Lars Gundersen, Adam Scnhack

Den verdenskendte musiker Tim Christensen har netop gennemført en overordentlig god byttehandel.

Hans lejlighed på Frederiksberg er nemlig blevet solgt for 15 millioner kroner.

En handel, der kommer efter, at SE og HØR onsdag kunne afsløre, at Tim Christensen har købt en villa på Frederiksberg for 16 millioner kroner.

Og der er noget, der tyder på, at planeterne har stået på lige linje, da den verdenskendte musiker solgte sin lejlighed på Frederiksberg.

For ikke nok med, at det ikke engang krævede to uger på det offentlige marked, før en handel var i hus. Lejligheden er også solgt præcis til prisen.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

De har købt

Køberne af penthouselejligheden er ifølge SE og HØR's oplysninger Søren Klarskov Vilby og Louise Ravnebjerg Vilby.

Parret kommer fra Odense, hvor han i dag står i spidsen for Micro Matic, som producerer udstyr til bryggerier verden over.

De overtager lejlighedne 1. april 2022.

Handlen er netop blevet tinglyst - og de nye ejere har sikret sig den eftertragtede adresse på en sidegade til Gammel Kongevej - ikke langt fra Søerne i København - for 15 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/tim_christensen_hus.jpg
 Foto: Skråfoto

Salgsprisen på 15 millioner kroner for Tim Christensens lejlighed passer perfekt med købet af den nye villa, som musikeren har givet 16 millioner for. Foto: Skråfoto

Det var da også det beløb, som den 174 kvadratmeter store penthouselejlighed, der fordeler sig over to etager og flere tagterrasser, blev sat til salg for i julemåneden hos liebhavermægleren Adam Schnack.

Landets dyreste kvadratmeter

Da Dizzy Mizz Lizzy-sangeren selv købte lejligheden tilbage i 2004, gav han et noget mere beskedent beløb for adressen; nemlig 3,5 millioner kroner.

Det svarer til en prisstigning på 11,5 millioner kroner på 17 år – uden at medregne eventuelle opgraderinger af og forbedringer i hjemmet.

Priserne på Frederiksberg – som er den kommune, der år efter år trækker landets dyreste salgskvadratmeterpriser på ejerlejligheder – har da heller ikke stået stille; tværtimod er priserne steget rigtig meget, viser Boliga.dks salgshistorik.

Bare i løbet af de seneste fem år er en ejerlejlighedskvadratmeter gået fra at koste næsten 39.600 kroner i 2016 til 54.900 kroner i 2021. Det svarer til en prisstigning på 39 procent.

Udover sin store succes med rockgruppen Dizzy Mizz Lizzy – hvem kan ikke nynne med på "Silverflame" – har Tim Christensen også flere gedigne hits på solo-cv’et, deriblandt "Right next to the right one", "Love is a matter of.." og "How far you go".

Se Tim Christensens lejlighed her.

Sponsoreret indhold