Nyheder8. maj 2022

Sæddonor bliver snart far til 55 børn fra hele verden: Har også leveret sæd i Danmark

Den amerikanske sæddonor Kyle Gordy har samlet mødrene til hans børn i en fælles chatgruppe, så de blandt andet kan dele billeder af de mange halvsøskende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kyle_gordy.jpg
 Foto: Instagram / Kylegordy123

I 2014 lykkedes det den nu 30-årige Kyle Gordy fra Los Angeles i USA at donere sæd til sin veninde, der gerne ville have et barn med sin kvindelige kæreste.

Siden da er hans supersæd blevet brugt til mange flere sæddonationer.

I alt er han i dag biologisk far til 46 børn, mens der er ni flere på vej.

Det skriver Daily Mail.

Indtil videre har Kyle Gordy mødt ni af sine i alt 46 børn, men han modtager også opdateringer om de øvrige børn.

Han har nemlig oprettet en gruppechat med mødrene til alle hans børn. Her kan de tale med hinanden og dele billeder af deres børn, som er halvsøskende.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Kyle Gordy har doneret i 13 amerikanske stater. Og på en af sine donorture gennem Europa har han også været forbi Danmark og Sverige for at donere sæd i august 2021.

Senest har han været i Berlin, England og Skotland i april.

Når Kyle Gordy donerer sæd, foregår det ikke gennem en sædbank, og han gør det kvit og frit.

- Jeg ville have søgt ind i en sædbank, men det føltes så koldt og klinisk. Jeg kunne heller ikke lide det faktum, at du aldrig vidste, hvad der skete med din sæd, siger han til Daily Mail.

Par, der ønsker at få sæd doneret fra Kyle Gordy, kan gøre det på to måder. Enten kan donationen foregå ved kunstig befrugtning med hans sæd, eller også kan det foregå gennem samleje.

- Nogle kvinder foretrækker den gammeldags metode, fordi de ikke vil spilde tiden, og de føler, det er mere effektivt, siger han.

- De spørger, om vi bare kan have sex, og jeg fortæller dem, at jeg er klar på det, og vi udveksler tests for kønssygdomme.

For at holde sin sæd i topform, sørger han for at spise sundt og undgår fuldstændig koffein, alkohol, stoffer og cigaretter.

Når der er en positiv graviditetstest, deler han den gerne på sin Instagram @Kylegordy123, hvor han også deler billeder fra sin sæddonationstur rundt i Europa.

Den næste sæddonationstur håber Kyle Gordy går til Australien eller New Zealand.

I et svar til SE og HØR skriver Kyle Gordy, at han ikke har doneret sæd direkte til nogen par i Danmark, men straks var forbi en sædbank, inden han tog videre til Sverige.

Sponsoreret indhold