Mascha Vang: Sådan var min jul

Mascha Vang havde en fantastisk juleaften og var meget stolt af sin datter

Mascha Vang havde en fantastisk juleaften og var meget stolt af sin datter

(Foto: Thomas S. Laursen)

Mascha Vang deler ud om sin juleaften på sin blog. Aftenen foregik i familiens skød hjemme hos hendes forældre i Jylland, nærmere bestemt Byrsted, syd for Aalborg.

Specielt datteren Hollie Nolia havde angiveligt en fabelagtig aften, hvor Maschas bedsteforældre også var til stede.

- Det har været så sjovt at opleve det hele sammen med Hollie Nolia, som virkelig forstod det hele i år, og klarede det så meget bedre end forventet. 3 år er hun, hun er så sød og taknemmelig, og siger tak for gaverne og knuser og krammer. Virkelig høflig adfærd, som kommer helt af sig selv. Hun deler også gerne ud af pakker, hvis hun har fået en pose slik, så går hun af sig selv rundt til alle og byder på, skriver Mascha Vang i et nyere blogindlæg.

Der var krudt i lille Hollie Nolia, der havde tanke på andre end sig selv og endte med at komme meget sent i seng juleaften.

- Hun ser meget stille ud på billederne, hvilket nærmest er snyd – der var FULD knald på hele tiden, og hun sov ikke før kl. 1 juleaften. Hun er i dén grad født med turbo på. Selv det med mandelgaven forstod hun, og da hun (selvfølgelig) havde fået en i hendes risalamande, tog hun den og lagde den over i mormors skål, så hun også kunne vinde. Kvik og betænksom lille pige, skriver Mascha.

De omtalte billeder og en lille video, hvor Hollie Nolia møder julemanden, kan du se HER.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close