Nyheder5. juli 2016

Mads Holgers ven: Sådan var hans sidste tid

Vennen Nicolai Klingenberg fortæller indgående om Holgers sidste tid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-745815.jpg
 Foto: All Over

Samfundsdebattøren Mads Holger, der døde mandag aften, var dybt optaget af livets store spørgsmål. Både filosofiske og teologiske.

Derfor var hans sidste drøm også at blive præst.

Det fortæller hans ven, Nicolai Klingenberg, på sin blog:

- Han kom hjem til min kæreste, min søn og jeg for at drikke et glas vin, sludre og så fremdeles. Min ven Zeth stødte også til. Jeg havde forinden skrevet til Mads Holger, da jeg følte, at han havde været lidt tyst på de sociale medier, hvilkede lignede ham dårligt. Han gav mig ret, da han kom frem. Jeg spurgte til hans ve og vel, og han var en anelse svær at få i tale – dog lovede han, at han hverken var deprimeret eller nede i kulkælderen. Han var dog ikke bleg for at fortælle, at han var ved at være lidt træt af København, skriver han på bloggen.

Mødet mellem Klingenberg og Holger fandt sted sidst i juni måned. Mads fortalte om det, der skulle gå hen og blive hans sidste mål.

- Til gengæld havde han et mål. Han ville gøre sin præsteuddannelse færdig, og han var ikke bleg for at indrømme, at drømmen var at blive præst på Fyn – med dertilhørende fin præstebolig. Den sidste del af uddannelsen var dog ikke noget, han glædede sig synderligt til. Vi står på altanen, sludrer, får et stykke tobak, og der bliver lidt stille. Vi går ind igen og får et glas vin mere. Mads Holger kigger på vores søn og siger, vores søn er smuk. Det er sjældent, at man får den slags kommentarer fra Mads Holger, hvorfor den gør ekstra indtryk, skriver Klingenberg.

Mads Holger blev 38 år.

Læs hele Nicolais blogindlæg om Mads her.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold