Nyheder14. maj 2009

Sådan ser de ud i dag

Kan du huske TV-serien ”Halløj på badehotellet” fra 1970’erne? Her kan du se, om du kan kende Basil, Polly, Sibyl og Manuel
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/film-og-tv/badehotelletdengang1-jpg.jpg

Den super-populære engelske sitcom-serie "Fawlty Towers", som på dansk hedder "Halløj på badehotellet" er blevet set, elsket og genset fra slutningen af 1970'erne og op til i dag.

I forbindelse med seriens 30-års jubilæum, blev de fire aldrende skuespillere samlet i hotel-receptionen til et glædeligt gensyn.

Og sådan ser Sybil (Prunella Scales), Basil (John Cleese), Polly (Connie Booth) og Manuel (Andrew Sachs) ud den dag i dag.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4b6941769c7644d1bdb08e51278d8df0.jpg

br>

Baseret på virkelige hændelser

Den elskede serie består kun af 12 afsnit - til gengæld er den baseret på John Cleeses egene observationer af en særdeles excentrisk ejer af et lille hotel, han selv har boet på.

Så hvis Basil Fawlty virker som lidt af en mundfuld, er det værd at tænke på, at der i England på hotel Gleneagles findes en vaskeægte hotelejer med fis i kasketten.

Navnet er Donald Sinclair og det er ikke småting, John Cleese oplevede mens han residerede på det lille hotel.

Donald Sinclair brillerede for eksempel med at smide en mand ud af sin restaurant fordi han angiveligt "spiste for amerikansk". Hotelejeren smed også en taske, som var blevet glemt i receptionen, om bag en mur fordi der "kunne have været en bombe i den".

For øjeblikket bliver "Halløj på badehotellet" ikke sendt på dansk TV, men den gakkede serie kan fås samlet på DVD.

Sponsoreret indhold