Nyheder 13. februar 2014

Sådan husker vi Ricardo

Se billederne fra den legendariske landstræners liv

Sådan husker vi RicardoIngen vil glemme Richard Møller Nielsen for Danmarks største fodbold-bedrift i1992, da vi blev Europamestre. Richardo var vores helt i alle de seks år, han var træner for landsholdet. Og det mener de fleste fodboldfans, at han stadig er den dag i dag. Efter den danske landholdssucces var han både finsk og israelsk landsræner. Fynboen sluttede karrieren af som fodboldtræner i Kolding FC.

Derudover var Ricardo en hyggelig fyr, der hvert år var med på Danske Spils populære Europa Weekend med tre fodboldkampe i tre lande på tre dage.

Richard Møller Nielsen er død

Han nød at se kampene rundt omkring i Europa, og til festmiddagen, der altid foregik lørdag aften i England, gav han en halv times underholdning til tipsdeltagerne , om sine drenge, der vandt Europamesterskabet i fodbold i Sverige 1992. Han sluttede altid af, efter at Sepp Piontek også havde holdt sit festlige foredrag om Arnesen, Leby, Laudrup og Elkjær fra de glade Mexico-dage.

Ricardo sluttede altid sit hyggelige foredrag af med "Ich bin ein Europameister" til stor jubel for de mange fodboldglade deltagere.

Den glade fynbo sov stille ind på et hospice i dag 76 år gammel efter at have været kræftsyg i under i et år.

Se billeder fra Richardos farverige liv herunder:Sponsoreret indhold