Nyheder28. november 2018

Jørgen og Kirsten: - Sådan går det os i dag

Sæsonens alderspræsidenter opførte sig som to førstegangsforelskede i programmerne. Og de er stadig nyforelskede i dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kirsten_og_joergen_0.jpg
 (Foto: TV 2)

”Landmand søger kærligheds” alderspræsidenter opførte sig som to førstegangsforelskede, når de tonede frem på skærmen tirsdag aften.

Jørgen, 61, og Kirsten, 65, nussede og kyssede nemlig, så ingen seere kunne være i tvivl om, at det slog gnister mellem dem.

Og i dag brænder bålet.

– Det er gået rigtig godt, og vi er stadig sammen, siger Kirsten til SE og HØR og tilføjer:

- Vi har i fire måneder ikke måttet vise os sammen, så det har været lidt træls, for jeg har ikke kunnet tage ham med ud at danse eller i teater, fortæller Kirsten.

Parret har i stedet mødtes under mere private former.

Mangler du julegaven til lillemor eller svigermor? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

– Vi har været med til hinandens arrangementer i familien, og jeg har været i sommerhus med ham og hans døtre.

- Vi mødes jævnligt, når han ikke skal arbejde, og jeg har tid. Det er nok én gang i ugen, afslører den livlige dansemus.

– Vi er stadig nyforelskede.

- Jeg har sagt min forretning op, og så er jeg begyndt at flytte mine ting ned til ham, fordi vi skal lave en lille gårdbutik. Jeg sidder ikke stille, så der skal ske noget – og det er Jørgen med på.

- Jeg flytter måske ned til ham i det nye år.

Køb denne uges SE og HØR, der er på gaden nu, og læs, hvordan det går med de andre landmænd, der ledte efter kærligheden på TV.

Mangler du julegaven til lillemor eller svigermor? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

Sponsoreret indhold