Nyheder27. oktober 2015

Sådan forbereder Burhan og Sarah sig på fødsel

Burhan og Sarah forbereder sig på at blive forældre.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/burhan_g_og_zobel_thomas_laursen.jpg
 Thomas Laursen

Højgravide Sarah Zobel er i fuld gang med at blive helt babyklar.

Således afslørede hun forleden, at hun allerede nu har sat Burhan til at indrette baby-værelse. Hun delte dette billede på sin Instagram, efter parret havde været i BabySam for at shoppe løs.

Man må forvente, at hun allerede var langt henne i sin graviditet på det tidspunkt. I hvert fald ser hendes mave sådan her ud nu, og dermed tyder det altså på, at der meget snart er en baby på vej.

Det er Burhan Gs første barn, mens det er Sarahs tredje. Burhan har aldrig lagt skjul på, at han glæder sig til at blive far.

- Det må være verdens vildeste følelse at få børn, og hvis man skal snakke om, hvad en rigtig mand egentlig er, bør du snakke med en, der har fået børn. Jeg vil sidde og nyde hvert øjeblik og kigge på min baby og tænke: "Om to sekunder er du voksen og fri og har fået kørekort, men hold kæft, hvor var det dejligt, da jeg kunne tage dig op om morgenen, fordi du græd, og du kunne mærke din fars varme og hans hjerte, og det fik dig til at falde til ro." Hold kæft, hvor må det være stort, sagde Burhan G til Euroman i 2013.

Sponsoreret indhold