Se billederne: Sådan fejrede de danske kendisser sankthans

(Foto: Mikael Rieck)

Fredag aften stimlede danskerne sammen for at synge fællessang og høre båltaler, da sankthansbålene blev tændt landet over.

Flere danske kendisser brugte også aftenen foran et knitrende bål, og flere af de celebre danskere har delt billeder af fejringen på det sociale medie Instagram.

Bloggeren og tv-personligheden Mascha Vang fejrede dagen med datteren, Hollie Nolia, og på billeddelingsmediet har hun delt et billede, hvor hun kysser sin lille datter på kinden.

- Sankthans og hende her, skriver hun til billedet.

Sankt Hans og hende her @hollienolia

Et opslag delt af MASCHA VANG Blogger (@maschavang) den

Sangeren Bryan Rice brugte fredagen i Frederiksberg Have, hvor han også optrådte på scenen for de mange mennesker, der var mødt op for at holde sankthansaften foran det store bål i parken.

- Frederiksberg Have var fuld af kærlighedskrigere i nat, skriver Bryan Rice til en video fra koncerten og tilføjer hashtagget #skthansaften.

Great evening in #frederiksberghave #skthansaften #rumorscorner #warriorslive

Et opslag delt af Bryan Rice Official (@bryanricemusic) den

Tv-værten Rikke Gøransson havde selskab af kæresten, Mads Madsen, og sammen var de også taget til bålfest for at fejre midsommeren.

På sin Instagram-profil har hun delt en video af sin kæreste, der står med ryggen til bålet, mens de orange flammer bevæger sig i slowmotion.

- Min kæreste er så hed, skriver hun til videoen.

my boyfriend is so hot #onfire #sankthans @_madsmadsen

Et opslag delt af Rikke C. Gøransson (@rikkegoeransson) den

Også skuespillerinden Anne Sofie Espersen, tv-værterne Puk Elgaard og Annette Heick samt radio- og tv-værten Felix Smith har delt billeder af deres sankthans-fejringer på Instagram.

- Så er det Sankthans, og vi kører dobbelt bål. God aften alle sammen, skriver Felix Smith til et billede, hvor han og et par venner sidder foran et lille bålsted.

Så er det Skt hans og vi kører dobbelt bål. God aften alle sammen

Et opslag delt af Felix Smith (@felixtsmith) den

Tv-værten Signe Lindkvist fejrede midsommeren på utraditionel vis, da den hverken stod på bål eller fællessang. I stedet tilbragte hun aftenen med kæresten, Mads Ulrik Holmstrup, på en restaurant i Italien.

- Fejrer sankthans i Toscana. Alt er godt, skriver Signe Lindkvist til billedet fra restauranten på Instagram.

Fejre Sankt Hans i Toscana - All good!

Et opslag delt af Signe Lindkvist (@signelindkvist) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close