Nyheder 2. oktober 2015

Psykiater: Sådan er drabsmanden i ”Broen III”

Jagten på drabsmanden er begyndt i DRs krimiserie ”Broen III”. Vi har bedt en ekspert om at beskrive morderen
Carolina Romare/DR

Dansk og svensk politi er endnu en gang blevet sat til at løse en svær mordgåde i DRs krimiserie ”Broen III” 

En fremtrædende dansk samfundsdebatter blev fundet dræbt. Liget var sminket og placeret mellem mannequindukker, så det lignede en traditionel kernefamilie. Iscenesættelsen af liget siger noget særligt om gerningsmanden, mener Henrik Day Poulsen, der er speciallæge i psykiatri.

- Drabsmanden har en tendens til at være meget iscenesættende. Det er en meget dramatisk måde at arrangere liget på. Drabsmanden har både noget meget dramatisk og meget sygeligt over sig, siger Henrik Day Poulsen til SE og HØR.

Brugerne på seoghoer.dk har hele ugen kunne stemme på hvem de mener, er gerningsmanden. 45 procent mener, at gerningsmanden er en anden end hovedpersonerne fra første afsnit.

25 procent mistænker Saga Noréns nye danske kollega, Henrik Sabroe (spillet af Thure Lindhardt.)

Vind ”Broen I” og ”Broen II” på DVD eller Blu-ray. I samarbejde med Gucca.dk udlover SE og HØR tre dvd-sæt og to Blu-ray sæt med den populære krimi. Du skal bare svare rigtigt på spørgsmålet herunder og udfylde felterne. Konkurrencen kører indtil 9. november klokken 12 – så kan du nå at se eller gense de to første sæsoner, inden du får den nervepirrende afslutning på sæson tre.

Hvis ikke du regner med at være en af de heldige vindere, kan du købe serien hos Gucca.dk  

Sponsoreret indhold