Nyheder2. marts 2015

Sådan er det gået ’Hvem vil være millionær’-parret

Jasmin og Daniel datede sig til den helt store gevinst
Af af
Jasmin og Daniel datede sig til den store gevinst
Jasmin og Daniel datede sig til den store gevinst
 Foto: TV 2Der var spænding og sved på panden i søndagens afsnit af 'Hvem vil være millionær'. Her havde key account-manageren Daniel Paske hevet Jasmin Sharzad med på en noget utraditionel date - de skulle nemlig sammen forsøge at quizze sig til den helt store gevinst.

Og selvom parret aldrig havde mødt hinanden før, var de begge enige om at gamble hele vejen. Og det gik over alt forventning. Parrets mavefornemmelse holdt nemlig stik gang på gang - også da parret satsede på svaret 'Spændt op til lir' i spørgsmålet til en million kroner.

Men selvom de datede sig til den store gevinst, har der ikke været amoriner i luften siden, fortæller Jasmin til tv2.dk:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7f6917ba410348d39486653b739eb0c3.jpgJasmin og Daniel gamblede hele vejen - og det gav sved på panden! (Foto: TV 2)


- Jeg tog direkte videre til USA, hvor jeg studerer dagen efter optagelserne, så vi har kun skrevet lidt sammen også med de andre deltagere, men det har ikke været det store, siger Jasmin til tv2.dk, mens Daniel tilføjer:

- Det er nok ikke den store solskinshistorie, der var ikke så meget i det, ud over at vi var gode sammen i programmet. - Men vi kunne godt komme til at ses til noget reunion med hele 'Hvem vil være millionær'-crewet, siger Daniel til tv2.dk.

Parret har delt millionen imellem sig. Jasmin har brugt de fleste af pengene allerede - de er gået til at finansiere det universitetsophold på Columbia University, som Jasmin har været på. Daniel er i stedet gået på jagt efter drømmehuset (og kvinden i sit liv):

- Jeg har tænkt i noget huskøb, fordi renten er så lav, og det kunne være godt at smide pengene i det. Men der er stadigvæk ingen sød pige at dele den med, og jeg gider ikke gøre det alene. Så indtil videre skal der kredses lidt om vennerne, siger han til tv2.dk.

Sponsoreret indhold