Nyheder28. september 2017

Gensyn med Bo, dødsfald og ny kone: Sådan bliver ny ”Klovn”-sæson

Casper Christensen og co. er over halvvejs med at lave syvende sæson af den populære ”Klovn”-serie, og selv om der er gået otte år siden sidst, lover Casper Christensen, at de nye afsnit bliver i samme sjove ånd. SE og HØR har her samlet alt, vi ved, om den nye sæson, der får premiere til næste år
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/juni/klovnsomfilm1-jpg.jpg
 Foto: Anders Holck/ TV2 Zulu

Er du en af dem, der ikke kan få nok af at krumme tæer over Franks pinligheder og Caspers ofte sjofle og 'det-var-ikke-min-skyld'-bemærkninger i ”Klovn”?

Ja, så er du én af mange, der glæder dig til 2018. For her ruller en ny sæson over skærmen efter otte års pause.

Og selv om sidste afsnit blev sendt i april 2009, skal du ikke frygte, at komikerduoen Casper Christensen og Frank Hvam har lavet om i løjerne. Både de to – og de andre skuespillere i serien - er, som de altid har været.

Med andre ord er Casper Christensen stadig sjofel – og Frank Hvam er stadig en klovn.

Under åbningen af CPH PIX 2017 talte Blockbuster med Casper Christensen om netop den kommende ”Klovn”-sæson. Og her afslørede Casper Christensen, at optagelserne går godt, og at seerne godt kan begynde at glæde sig.

- I skal glæde jer, og det skal I gøre, for vi har fandme også glædet os til at lave den. Og det er i den samme ånd som i gamle dage. Det kommer til at ligne de gamle afsnit, så hvis man kunne lide det, så bliver man glad, siger Casper Christensen til Blockbuster.

Komikeren bliver også spurgt ind til, hvordan det er at være tilbage i den gamle rolle som Casper, der altid har en lille løgn parat:

- Det er desværre snublende tæt på mig selv… nej, det har faktisk været rigtig sjovt og rigtig fedt at være tilbage med dem. Og dejligt. Og sjovt. Og nemt. Samme hold. Samme skuespillere. Efter en dag var man tilbage, følte jeg, siger Casper Christensen i interviewet.

Manuskriptet – og handlingen i de forskellige afsnit – er naturligvis stadig en hemmelighed, men tager man et kig på de sociale medier, har skuespillerne i serien løftet lidt af sløret for, hvad vi kan gå og glæde os til.

Det lader således til, at vi igen skal have et glædeligt gensyn med Revisor-Kurt, der gør sit til at holde styr på komikerduoens økonomi.

Vi får også besøg af Bo – der i dag er en blevet en ung mand. Vi mødte sidst Bo i spillefilmen ”Klovn”, hvor han ganske ufrivilligt kom med på Casper og Franks legendariske kanotur ”Tour de Fiss”. Om trioen drager på tur i de nye afsnit, må tiden vise.

Noget tyder også på, at Casper og Frank har fået en ny hobby i form af at køre mountainbike. I hvert fald har komikerne delt en række billeder fra de nye optagelser, hvor de er iført mountainbike-uniform. Og her afsløres det også, at serien får forment besøg af både Alexandras eks Martin Jørgensen, den tidligere fodboldspiller Michael Manniche samt ejendomsmægleren Lars Elbæk.

Det er formentlig i samme afsnit, at vi også møder en syg – eller hvert fald sengeliggende – Erik Clausen. Om filminstruktøren er kommet til skade i forbindelse med et cykelløb, må tiden vise.

Det er dog ikke kun på cyklen, at Casper Christensen og Frank Hvam fjoller rundt. Det lader til, at det komiske makkerpar også har fået smag for havsvømning. I hvert fald har Casper Christensen delt et billede på sin Instagram-profil, hvor han sammen med Frank Hvam er iført tætsiddende svømmetøj på stranden. Mellem dem står den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen, som formentlig skal lære drengene at blive til rigtige vandhunde.

Og eventyret fortsætter tilsyneladende højt til vejrs. I hvert fald har Casper Christensen også delt et billede, der viser ham, Frank Hvam og B.S. Christiansen foran en blå luftballon. Sammen med dem er Franks Hvams kæreste i serien, Mia. Og så ses Lene Nystrøm også. Det er blevet bekræftet, at Aqua-sangeren danner par med Casper Christensen i de nye afsnit. Om hun er ligeså bidsk som ekskæresten Iben Hjejle, må tiden vise.

Og så tyder noget på, at vi atter skal igennem et dødsfald i serien. Før har vi sagt farvel til Jarlen, der som bekendt døde af et hjerteanfald i Big Bowl i Valby. Og så døde Bodil som bekendt i sidste afsnit af sæson seks, efter at hun frøs ihjel under en nytårs-skitur til Norge.

I den nye sæson lader det til, at der igen skal tages afsked med nogen. I hvert fald har Casper Christensen delt et billede, hvor han står sammen med Frank Hvam foran en pyntet, hvid kiste. Humøret er – naturligvis og måske lidt upassende – stadig højt, som det ses på billedet.

Tidligere har vi også set meget til Pivert, Lars Hjortshøj, Susan, Carøe samt Mias mor Pykker i serien. Om de også er med i næste sæson, får vi at se i 2018.

Den nye sæson får premiere til næste år på TV 2.

- Vi har savnet de små historier. Igennem tre spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt er på spil. Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting. Hvor et helt afsnit kan gå med at fange en muldvarp eller klage over en fordærvet pebersovs. Og så gøre det til et stort problem, har Casper Christensen tidligere udtalt til TV 2.

Du kan se eller gense de sjoveste klip fra ”Klovn” herunder:

Sponsoreret indhold