Nyheder 2. april 2014

Så skøn og sprudlende er Jasmin

Se alle billederne af seje Jasmins rejse gennem X Factor-showet

Så skøn og sprudlende er JasminI denne uges SE og HØR taler Jasmin Dahl, som vandt "X Factor" som den ene halvdel af gruppen AnthonyJasmin, ud om sin mordeftersøgte far.

15-årige Jasmin har ikke haft kontakt med sin far i mange år, og han ved højest sandsynligt slet ikke, at sin skønne datter har vundet det populære talentshow.

LÆS OGSÅ: "X-Factor"-Jasmins far eftersøgt for mord

Faren, som er bedst kendt under øgenavnet Jaguar, flygtede nemlig ud af landet efter et mord tilbage i 2005. Siden har han ikke set sin datter.

Men modsat ham ved alle vi andre, hvilken fantastisk pige, Jasmin er.


Læs Jasmins historie i denne uges SE og HØR, der er på gaden torsdag (Foto: SE og HØR)

Fredag efter fredag har hun givet den gas på scenen i DR-byen, og hun har med sin charme, naturlighed og strålende væsen tryllebundet hele familien Danmark.

LÆS OGSÅ: "X-Factor"-Jasmin: Far fik mig til at grine

"X Factor"-gruppen AnthonyJasmin blev sammensat af Blachman, og for første gang nogensinde vandt den kategori, da de forrige fredag gav de to andre finalister Lucy og Henriette kamp til stregen.

Vi skal naturligvis ikke så tvivl om sludrechatollet Blachmans talent som coach, men mon ikke Jasmin Dahls store sangtalent og dejlige personlighed kan tage en stor del af æren for sejren?

Seoghoer.dk har samlet billederne fra de mindeværdige stunder, alle vi "X Factor"-seere har haft med Jasmin gennem programmet. Se dem i galleriet nedenfor.

LÆS OGSÅ: "X-Factor"-Jasmin: Sådan var min far


Sponsoreret indhold