Nyheder31. marts 2014

Så skifter jeg bare dæk - d' ligemeget

Se Dennis Knudsen med værktøj mellem hænderne
Dennis Knudsen er fiks med både saks og voks - og værktøj viser det sig nu
Dennis Knudsen er fiks med både saks og voks - og værktøj viser det sig nu
 Foto: Dan MariegaardEn af ulemperne ved at køre i egen bil frem for med det offentlige er, at man risikerer at punktere på vejen. Ganske vist er der ikke så stor chance for, at det sker, men øv, hvor er det surt, når det så gør.

Og især hvis man som Dennis Knudsen rejser mellem to landsdele og er på farten sent om aftenen.

Søndag aften punkterede kendisfrisørens bil, og når værkstedet ikke har åbent, ja, så er der ikke andet for end selv at gøre det beskidte arbejde.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen alvorligt kvæstet

Heldigvis ser det ud som om, at Dennis Knudsens hænder er skruet rigtigt på. For på et billede, som han selv lagde op på instagram, kan man se en jakkesætsklædt Dennis godt i gang med værktøjet.

- Punkteret på vej hjem fra Jylland - Så skifter jeg bare dæk - d' ligemeget, skrev han under billedet af sig selv og den punkterede øse.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen gnubbede ben med Brad Pitt

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f75202915e5c4bcea736a948e42017c8.jpg


Dennis Knudsen viser selvfølgelig lige sine følgere, at han har helt styr på sit udstyr (Foto: Dennis Knudsen, instagram)

På billedet ser det ud som om, at Dennis Knudsen har fuldstændigt styr på situation, men han ordnede dog ikke hjulet helt alene.

- Tak søde Marc for at give en hånd. Ha ha... I andre må sove godt. Håber at jeg når til København inden mandag morgen, skrev han nemlig.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen er ved at lave en baby

Men selvom kendisfrisøren her havde brug for hjælp, er det faktisk ikke første gang, han får olie under neglene. I 2012 medvirkede han i TV3-programmet "Kendis Undercover", og her skulle han netop agere mekaniker.

- Der var jeg virkelig på udebane. Jeg aner intet om biler eller dæk. Men det var så hysterisk morsomt at tage en meget maskulin rolle på mig, sagde han dengang til bt.dk.

Og måske er det erfaringerne fra dengang, der igen har fået Dennis Knudsen til at gribe donkraften og forsøge selv først, i stedet for blot at vente på hjælp til at fixe bilen.

LÆS OGSÅ: Gustav: Dennis Knudsen er klam

Sponsoreret indhold