Nyheder16. januar 2017

Se foto: Så nuttet var Helena Christensen

Den forhenværende internationale Victoria's Secret-stjerne viser, at hun allerede var fotogen som lille.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.3748612_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Med sin danske baggrund blandet med peruvianske aner spankulerede Helena Christensen ned ad catwalken i edderdyrt undertøj som en af de såkaldte engle for det eksklusive lingeribrand Victoria's Secret i 90'erne.

Den underskønne Helena var en af årtiets allerstørste supermodeller i samme liga som Cindy Crawford og Claudia Schiffer, og på et nyt Instagram-billede viser den i dag 48-årige danske darling, at hun allerede som barn var fotogen.

- Et stykke tyggegummi hang fast i mit hår, så jeg låste mig selv inde på badeværelset og klippede det af, dagen inden skolebilledet blev taget, skriver hun til det nuttede sort/hvide-barndomsbillede.

Selv om forhenværende supermodel for længst har pensioneret stiletterne, fylder fotos stadig en stor del af danskerens liv.

Christensen arbejder nemlig som fotograf og deler en del af sine værker på Instagram - både professionelle billeder, men også private familiefotos.

Kort inden jul viste Christensen, hvor hendes gener blandt andet stammer fra. På Instagram delte hun en række familiefotos af sin 99-årige farmor, Ketty.

- Hun er den sødeste, sjoveste farmor. Super skarp og med en bedre hukommelse end min. Jeg håber, hun lever, til hun er 150. Nogen skal jo være den første, skrev hun til et af de fire familiefotos af farmor Ketty.

Dagen efter juleaften - den 25. december - fyldte Helena Christensen 48 år, og fødselsdagen fejrede hun med ekskæresten og stjerneskuespilleren Norman Reedus og parrets søn, Mingus, på 17 år.

Også den begivenhed delte hun på de sociale medier.

/ritzau/FOKUS

Se endnu flere billeder af Helena Christensen i galleriet herunder:

Helena Christensen: 44 og forførende smuk

Sponsoreret indhold