Nyheder10. august 2011

Så meget tjener popstjernerne

Millionerne ruller ind på de danske sangidolers bankkonti. Se her, hvor meget de største navne tjente sidste år
Kim Larsen, Simon Kvamm fra Nephew og Infernals Lina Rafn
Kim Larsen, Simon Kvamm fra Nephew og Infernals Lina Rafn
 Foto: All Over

De danske musikere mærker ikke meget til nogen finanskrise. Pengene vælter ind hos de mest populære sangtalenter, som kan være godt tilfredse, når de går en tur på netbank.

Kim Larsen i spidsen

Med en indtjening på svimlende 12,1 millioner kroner indtager Kim Larsen ifølge ugebladet HER & NU en klar førsteplads på listen over de bedst tjenende musikere i 2010. På 2. pladsen kommer Nephew med Simon Kvamm i spidsen, der kunne smile bredt hele vejen til banken med deres årsindtægt på 9 millioner kroner.

Herefter er der et stykke ned til 3. pladsen, som ifølge en opgørelse foretaget af Børsen går til Infernal, der kan glæde sig over en indtjening på 2 millioner kroner.

Nik & Jay på smalkost

Thomas Helmig, der også har en ganske anstændig indkomst på hele 1,7 millioner kroner, får 4. pladsen, efterfulgt af en 5. plads til Tim Christensen med 1,4 millioner kroner og Anne Linnet på en 6. plads med en enkelt million kroner.

De sidste 4 på Børsens top ti over bedst tjenende musikere i 2010 nåede ikke op og runde de 6 nuller. TV2 tjente 600.310 kroner, Peter A.G. Nielsen 549.454 kroner, Nik & Jay fik en 9. plads med deres 548.661 kroner og 10. pladsen gik til Kashmir, som kunne sætte 352.120 kroner i banken.

Sponsoreret indhold