Nyheder29. juli 2014

Så meget tjener hun på boligsalg

Nu er Sofie Lassen-Kahlkes lejlighed solgt med kæmpe overskud
Sofie Lassen-Kahlke tjener pænt på salget
Sofie Lassen-Kahlke tjener pænt på salget
 Foto: All OverNu kan Sofie Lassen-Kahlke smile stort, når hun logger på netbank. Hun har nemlig fået solg sin københavner-lejlighed til en hel del mere, end hun selv gav for den. Det skriver boliga.dk.

Den 96 kvadratmeter store lejlighed røg på markedet til 4,2 millioner og blev for nyligt solgt for 3.950.000 kroner, men selvom hun har givet et afslag på en kvart million, tjener den skønne skuespillerinde stadig godt på salget.

Hun købte lejligheden for ti år siden for 2.740.000 kroner sammen med sin daværende kæreste Axel Carstenschiold, men da forholdet gik i stykker, købte hun ham ud for 1,6 millioner.

LÆS OGSÅ: Sofie Lassen-Kahlke har født

LÆS OGSÅ: Sofie Lassen-Kahlke sætter lejligheden til salg

LÆS OGSÅ: Se billederne af Sofie: Fra barnestjerne til babe
Dermed har hun betalt godt og vel tre millioner for de fire værelser og opholdsstuen med panoramaudsigt over Kongens Have i det indre København.

Sofie Lassen-Kahlke blev i sidste måned mor til en lille datter, og hun og manden Hans Poul Petersen har nu to små børn, og mon ikke familieforøgelsen har været en af årsagerne til salget af lejligheden.

Men med en lille million i overskud på salget bliver det nok næppe svært for skuespilleren og familien at finde et nyt sted at kalde hjem.
Sponsoreret indhold