Nyheder2. november 2017

Så meget fik Pilou for Nørrebro-lejlighed

Pilou Asbæk fik solgt sin store lejlighed på Nørrebro på blot fire dage og over udbudsprisen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pilou-asbaek-02112017.jpg
 Foto: All Over Press
Præcis som når du sidder klinet til tv-skærmen og prøver at gennemskue handlingen, inden den udspiller sig, kan det også være yderst vanskeligt at forudse, hvad det næste skridt i boligsalget bliver, når først kampen er skudt i gang. Skal køberne lokkes frem fra deres skjul med utallige fremvisninger og store afslag - eller giver de sig til kende med uventede træk, så snart boligen er kommet online?
For en af Danmarks helt store skuespillere Pilou Asbæk, der blandt andet har opnået anerkendelse for sin rolle i HBO-succesen 'Game of Thrones', blev tiden i rollen som boligsælger ganske utraditionel. Asbæks og fruen Anna Bros store lejlighed på Københavns Nørrebro nåede nemlig blot at tilbringe fire dage på markedet, inden den blev taget af landets boligsites. Det skriver Boliga.dk.
https://imgix.seoghoer.dk/lejlighed_0.jpg

Pilou Asbæk og hustruen Anna Bro gav i sin tid 4.670.000 kroner for lejligheden. (Foto: Holm & Hauberg BoligCenter Nørrebro)

Og det var ikke bare liggetiden, der var usædvanlig kort.
Det lykkedes nemlig også ejendomsmæglerfirmaet Holm & Hauberg BoligCenter Nørrebro, der havde lejligheden til salg, at hive hele 200.000 kr. mere end udbudsprisen hjem til Asbæk og Bro. Lejligheden var udbudt til salg for 6.695.000 kr., og af tinglysningen af handlen, der ifølge Boliga.dk netop er gået igennem, har den nye ejer givet hele 6.900.000 kr. for de 171 herskabelige kvadratmeter.

Sci-fi og DR-drama

Pilou Asbæk og Anna Bro købte selv lejligheden tilbage i 2013 - samme år som sidste sæson af DR-serien 'Borgen', hvor Asbæk gjorde det som statsministerens spindoktor, rullede over skærmene.
Den gang betalte parret 4.670.000 kr. for lejligheden, der fordeler sig på fem værelser; to stuer en suite og tre soveværelser. Foruden sin rolle i HBO-frontløberen har Asbæk også gjort sig internationalt bemærket som en af de bærende kræfter i sci-fi-filmen ‘Ghost in the Shell’ fra 2017, der også har Scarlett Johansson på stjernelisten.

Sponsoreret indhold