Nyheder1. februar 2019

Efter VM-sejr: Så meget får gulddrengene i bonus

Holdånden hersker hos håndboldherrerne, og de kan stikke et lige stort beløb i lommen - uanset om de har været på banen eller ej
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190127_dm_vm_finale_herrehandbold_2019_126.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Ikke nok med at Danmarks håndboldherrer søndag kunne hænge guld om halsen, så kommer der også til at rulle "guld" ind på kontoen hos de i alt 18 mand i spillertruppen.

Ekstra Bladet skriver i dag, at gulddrengene af Dansk Håndbold Forbund (DHF) bliver belønnet med omkring 250.000 kr. hver for deres flotte præstation.

Direktør i Håndboldspillerforeningen Michael Sahl Larsen har tidligere forklaret til Ekstra Bladet, at aftalen er bygget op om et fast honorar og en bonusordning. Spillerne får point for at være med i landskampe, samlinger og slutrunder, og alt efter hvor mange point, de optjener, får de udbetalt et beløb fra en samlet spillerpulje.

Således bliver der ikke gjort forskel på holdets topscorer eller bænkevarmeren.

Under VM var der 18 spillere i truppen, men kun 17 var på banen. Og selv om Martin Larsen forblev på bænken, kan han altså stadig stikke omtrent 250.000 kr. i lommen - præcis som sine holdkammerater.

Ekstra Bladet skriver, at landstræner Nikolaj Jacobsen også har fået udbetalt en bonus, men det har ikke været muligt at få oplyst, hvor stor den er.

I galleriet herunder kan du se ALLE billederne fra gulddrengenes VM-fest:

Gulddrengenes vilde VM-fest

Sponsoreret indhold