Nyheder22. januar 2019

"Yes No Maybe"-Mads: Så meget bygger serien på mit eget datingliv

DR-serien "Yes No Maybe” bygger ifølge skaber Mads Grage primært på hans egne erfaringer fra datinglivet. Dog kan han ikke prale med, at han nåede at fuldføre en ”perfect week”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0281727.jpg
 (Foto: DR/Benjamin Kirk)

DR-serien "Yes No Maybe” kan måske bedst koges sammen til en bunke geniale og knap så geniale one-night stands.

I hvert fald har seriens hovedperson Mads (fornemt spillet af Youssef Wayne Hvidtfeldt) en glubsk sexlyst, men ofte ikke helt held (eller lyst) til at holde på de damer, han hiver med hjem.

Serien er skabt af en anden Mads – nemlig Mads Grage – og han fortæller i et stort interview med Soundvenue, at serien primært er bygget på hans egne erfaringer fra datinglivet.

- ”Yes No Maybe” bygger primært på mine egne erfaringer fra kærlighedslivet og Tinder-dating generelt, men i og med at jeg har allieret mig med tre dygtige forfattere, som har været med til at forme historien både på makro- og mikroniveau, så er der digtet til og fra, fortæller Mads Grage i interviewet og tilføjer:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0281728.jpg
 (Foto: DR/Benjamin Kirk)

Youssef Wayne Hvidtfeldt og Jesper Groth i "Yes No Maybe". Foto: Benjamin Kirk/DR

- Og vi har faktisk valgt at gøre nogle af scenerne mindre fantastiske, fordi jeg som person er væsentligt mere grænseløs end Mads-karakteren, som er mere naiv og følsom. En stor del af komikken kommer fra, at man kan se på lang afstand, at Mads kommer til at tage forkerte valg.

I første sæson af serien, der kan ses på DR TV, følger man Mads på en ny date hver dag, mens man i anden sæson mere følger hans kamp for at score Mille, der dog viser sig at leve et dobbeltliv som prostitueret.

Til det siger virkelighedens Mads til Soundvenue:

- Jeg var dybt forelsket i en pige igennem halvandet år, hvor jeg fandt ud af, at hun netop levede sådan et dobbeltliv, hvor jeg havde en idé om, at jeg kunne redde hende ud af prostitutionen ved at rumme og elske hende. Og det var jo sådan en misforstået, ’Pretty Woman’-agtig forståelse af konceptet, for i virkeligheden var hun ikke så meget et offer for det, som jeg gjorde hende til. Hun ville hellere det, end hun ville mig. Og hun ville ikke reddes fra det. I hvert fald ikke af mig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0230152.jpg
 (Foto: DR/Benjamin Kirk)

Mads var blandt andet på date med feministen Josefine, der gik op i ligestilling og bestilte store mængder vin og østers. Da regningen kom, var Josefine dog ikke så ligestillings-mindet mere. Foto: Benjamin Kirk/DR

I anden sæson følger vi også karakteren Mads i hans forsøg på at gennemføre en såkaldt ”perfect week” – en uge, hvor han knalder en ny kvinde hver dag.

Det lykkes med nød og næppe Mads i serien, men i det virkelige liv måtte Mads Grage se sig fortabt. På spørgsmålet om han fuldførte sin mission, svarer han til Soundvenue:

- Nej, for helvede. Der kommer jo altid et eller andet i vejen på sjettedagen! Men jeg har da været et skarn med min penis og knaldet mere rundt end de fleste. Der har jeg været et kæmpe røvhul over for en del piger, fordi jeg nok er blevet forrået af at føle mig forrådt af de kvinder, som jeg har elsket mere, end de har elsket mig.

Sponsoreret indhold