Nyheder9. maj 2016

Vejrgudernes dom: Så længe skal du blive i bikinien…

Endelig er sommeren kommet til Danmark, og badetøjet er fundet frem. Nu er spørgsmålet dog, hvor længe du skal forblive letpåklædt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kvinde_i_bikini.jpg
 Foto: All Over

De fleste af os har nok nydt weekendens fantastiske vejr iført bikini eller badeshorts – og kigger du ud af vinduet nu, har du nok opdaget, at vejrguderne stadig forkæler os med høj sol og høje temperaturer.

I dag kan vi således glæde os over temperaturer godt over de 20 grader – så der er ingen grund til at hoppe ud af bikinien eller badeshortsene lige foreløbigt (… det skulle da lige være, hvis du er så uheldig at være på arbejde).

Men skal du mon snart have fundet det varmere outfit frem?

Tja… kigger vi på de nyeste vejrprognoser, er der desværre lidt ugler i mosen. For det ser ud til, at vejret snart tager et dyk i den forkerte retning.

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag – og til dels fredag – tegner godt, men i weekenden tager temperaturen et hak nedad. Og så er det altså slut med temperaturer over 20 grader. Æv, siger vi bare!

- Mest skyet vejr med en del byger de fleste steder. Dagtemperaturer op mellem 9 og 14 grader, og vinden bliver jævn til hård fra mellem vest og nord, ved Vestkysten op til kuling. Om natten fortsat byger rundt omkring. Temperaturer ned mellem 5 og 9 grader, og vinden bliver jævn til hård fra vest og nordvest, ved Vestkysten stedvis op til kuling, lyder den nyeste prognose fra DMI.

DMI tilføjer, at vejret i næste uge – altså pinsedag og 1. pinsedag – bliver ”køligt, blæsende og ustadigt”. Ikke lige opskriften på havehygge og iskolde øl i strandstolen.

Men selv om det altså ser ud til at vende, har vi altså stadig en del dage, hvor vi kan hoppe rundt i poolen og fejre vejret med pølser og grillbøffer.

Så forbliv i badetøjet lidt endnu - og nyd det gode vejr (og et lækkert galleri herunder).

Kvinde i bikini - til vejrudsigt

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_69.png

Sponsoreret indhold