Nyheder11. maj 2016

Kuldechok: Så "iskoldt" bliver det i Pinsen

Efter en uge med skønne, skønne temperaturer skal vi desværre pakke bikini og badebukser væk for en stund. For i weekenden tager temperaturer en ordentlig dyk nedad. Æv!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vejret_0.jpg
 Foto: All Over

ÆV! ÆV! ÆV! Så skete det!

Bedst som vi havde vænnet os til at vimse rundt i ingenting og blive solskoldet, så skal vi igen havde fundet overtøj og strømper frem. For det gode sommervejr ser ud til at forlade landet i weekenden – og i stedet skal vi altså til at vænne os til markant lavere temperaturer. Snøft!

De sidste mange dage har temperaturen ligget på den ”rigtige” side af 20 grader – og mange af os har nok nydt vejret med badeture og grillaftener.

Men når weekenden står for døren, er det slut. En køligere luft rammer først Jylland og senere Fyn og Sjælland – og med den kommer temperaturen altså ned på sølle 10-15 grader. Det er dæleme æv!

- Lidt eller nogen sol, men også byger de fleste steder, især i de østlige egne. Køligt med temp. mellem 10 og 15 grader. Om natten ret klart, men fortsat byger i de østlige egne. Temp. ned mellem 3 og 8 grader. Vinden bliver hele døgnet jævn til hård mellem vest og nord, ved Vestkysten op til kuling, skriver DMI om lørdagens vejr – og søndag lover bestemt ikke bedre:

- En del byger i de østlige egne, ellers lidt eller nogen sol og kun enkelte byger. Køligt med temp. mellem 10 og 15 grader. Om natten ret klart, men fortsat mulighed for byger. Temp. ned mellem 3 og 8 grader. Vinden bliver hele døgnet jævn til hård mellem vest og nord, ved Vestkysten op til kuling.

Det er dæleme æv – men sommeren skal nok vende tilbage. Indtil da kan du nyde en masse skønne kvinder i bikini herunder:

Kvinde i bikini - til vejrudsigt

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_73.png

Sponsoreret indhold