Ølbong i patruljevognen: Så ”hårdt” arbejder politiet på Roskilde

Politiet igang med \

Politiet igang med "arbejdet" under Roskilde Festivalen i 2015.

Arkivfotos: viola.dahl/instagram og majakirstine/instagram

Årets Roskilde Festival er godt i gang i høj sol og høje temperaturer, og frem til lørdag vil tusindvis af festival- og alkoholglade mennesker give den gas på Dyrskuepladsen ved Roskilde.

Traditionen tro er ordensmagten også talrigt til stede på festivalpladsen for at sikre god ro og orden og sørge for, at de mange liter alkohol ikke stiger festivalgæsterne til hovedet.

Men heldigvis laver politiet andet end at anholde døddrukne festivalgæster og udskrive bøder til de rødder, der ikke helt formår at holde sig på dydens smalle tid.

Faktisk (og heldigvis!) er der mest brug for ordensmagten, når der skal hygges. Forleden trådte ordensmagten således til, da der skulle udskænkes ølbong til en tørstende festivalgæst.

Genialt. (@christinaroege, @fisssiss) #rf18

Et opslag delt af Anders Søby Hemmingsen (@andershemmingsendk) den

... og de kommende dage skal vi helt sikkert forvente endnu mere hjælp fra politiet under årets festival. De seneste år har ordensmagten nemlig haft en god portion godt humør med på festivalen, og de har således været ganske behjælpelige, når der skulles danses, spilles ølstafet, tages selfies eller spilles bordtennis, som disse sjove billeder fra de seneste års Roskilde Festival viser (og der er ENDNU flere billeder nederst i denne artikel).

Politiet viser i 2015, hvordan man mestrer en pistol. Foto: Viola.p/instagram

 

Der smides håndtegn sammen med ordensmagten i 2015. Foto: yourgirltugba/instagram

 

Politiet sørger også for at 'visitere' folk på festivalen i 2015. Foto: majakirstine/instagram

Politiet på Roskilde Festival

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close